Decentralizacija Srbije i aktuelni politički trenutak: Tribina i panel diskusija ProGlasa i Otvorene građanske platforme u Topoli 1Foto: Privatna arhiva

 

Sutra, u subotu, 13. aprila u Sali bioskopa Topola održaće se javna tribina na temu „Decentralizacija Srbije, uslov njenog razvoja i budućnosti” u organizaciji Otvorene građanske platforme (OGP) Glas Srbije. Početak tribine je u 17 sati.

Na tribini govore: dr Žarko Todorović (GG Najbolje za Pirot), dr Miroslav Stojanović (GG Za Kragujevac – Znamo se), dr Bratislav Čeperković (UG Vrnjačka inicijativa), Zoran Jović (UG I mi se pitamo) iz Petrovca na Mlavi, Vesna Jerotijević (GG Glas Srbije Za Čačak), Mirko Jevtić (Novi ljudi bolja Topola), Aleksandar Todorović (Topola naša zemlja) i Aleksandar Glišić (Pokret poljoprivrednika Srbije).

U okviru javne tribine OGP Glas Srbije sutra u Topoli održaće se i panel diskusija sa pokretačima Inicijative ProGlas na temu „Aktuelni politički trenutak u Srbiji”.

Kao panelisti ispred ProGlasa učestvuju: Biljana Stepanović (novinar, kolumnista, generalni direktor Biznis info grupe), Petar Popović (muzički novinar, publicista, književnik) i glumci Svetlana Ceca Bojković i Dragan Bjelogrlić.

Moderator panela je dr Bratislav Čeperković, ekspert za EU integracije i dugogodišnji diplomata.

Takođe, sutra u Topoli će biti potpisan Sporazum-dokument o zajedničkoj borbi za
izborne uslove koji na inicijativu GI ProGlas potpisuje OGP Glas Srbije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari