Dejan Vuk Stanković: Opozicija možda ima opravdane zahteve, ali nema snagu koja stoji iza tih zahteva

Ostavite komentar


  1. Analiza je misaoni proces koji prati određenu logiku. U konkretnom slučaju – ovde imamo izanaliziranu opoziciju do u sitna crevca, a za vlast se samo kaže da ne mora da ispuni ništa, ali nije data ANALIZA stanja same vlasti. Da li ona traje već jednu deceniju, da li postoji unutarstranačko gloženje (slučaj Jovanjice itd.), da li je EU sada oštrija prema našoj vlasti, da li Bajdenov dolazak znači da SNS više neće moći ovako da funkcioniše itd. itd. itd. Svega toga nema u ovoj „analizi“. Ili možda autor ANALIZE smatra da je to nebitno ili da je s te strane sve u redu. Onda je problem na drugom mestu (tačnije, problem je moralne prirode analitičara jer ne želim da verujem da je u glavi).

  2. Halooo „analitičar“-u,čemu „snaga“ kad’ je dovoljno da se primenjuje i POŠTUJE zakon !!?

  3. Čude me ljudi koji udju u nauku radi spoznaje istine i širenja iste.Vremenom za sitan ćar se pretvore u klepetešu sa ograničenim dejstvom.Vlast je bitna i treba je izgradjivati,ukazivanjem na propuste a ne braniti propalo društvo.Država je najvredniji proizvod jednog društva a šta mi imamo da je vredno i da ga treba braniti po svaku cenu-Zato me ovakvi naručeni komentari za sitnu apanažu nerviraju svojim licemerjem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.