Delegacija Evropskog parlamenta u poseti Beogradu

Ostavite komentar


  1. Bermudski trougao Evrope ,da li je resenje na pomolu?Ili je jos jedna brojka u nizu beleski evropskog parliamenta?!

  2. Ni jedan srpski predsednik do sada nije se sastao sa ovolikim brojem uticajnih zvaničnika i političara, kao što je predsednik Vučić.To niko ne može osporiti.

  3. Bilo bi dobro da su i raniji predsednici bili zainteresovani za svoj posao a ne samo za svoje dzepove

  4. Konacno su shvatili da ovde pomaze jedino „Gonzales“ formula. „Sefu“ treba izdiktirati sta treba da ugradi u lex specialis i da se to hitno sprovede. Mnogo vremena i energije je utroseno uzalud!

  5. Konacno je EU shvatila da sa autokratom Vucicem mora primeniti „Gonzales“ formulu iz 1997. Tada je Milosevic bio prisiljen da prihvati zahteve opozicije i donese lex psecialis. Pitanje je samo da li ima dovoljno vremena i spremnosti za ustupke?

  6. Vučić, će sa svojim uvaženim gostima iz Evropskog Parlamenta, razgovarati o brojnim pitanjima koja će unaprediti naš dalji razvoj, i približiti nas EU.

  7. Cirkus “ KOLORADO “ ponovo u našem gradu!!!!! Zagarantovana dobra zabava uz madjioničare i klovnove!!!! Ukoliko vam se ne svidja program: PARE NE VRAĆAMO!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.