Demokrate zasad ne insistiraju na Šutanovcu

* Šutanovac: Činjenica je da u DS postoje ljudi koji bi više voleli da njihova stranka ima svog kandidata, ali odluka još nije doneta
TRAGOM: Demokratska stranka u opozicionim razgovorima o zajedničkom predsedničkom kandidatu

Ostavite komentar


  1. Najbolje je da "ostatak" DS -serdara predloze Micuna za kandidata za predsednika Srbije. Micun je iskusan DS kadar sa mizernom penziojm i mesto predsednika Stradije ce mu "jacom finansijskom infuzijom" pomoci da dodje k`sebi.
    esto predsednika Srbije je ionako protokolarnog karaktera i bez posebnog politickog znacaja (osim kod Tome-diplome,Micunovog zemljaka B.Tadica i ranije Voje Kostura) tako da ce se Micun izvrsno osecati u predsednickoj fotelji iako ima podosta godina -zlobnici kazu preko 80 g.

  2. DS najjaca,DJB najjaca,LDP najjaca,SRS najjaca stranka opozicije,toliko su jaki da jedva predjose cenzus .

  3. Zasto je LUKA MAKSIMOVIC /Ljubisa Preletacevic Beli/ lider pokreta SPN /Sarmu probo nisi/ iz Mladenovca najsigurniji predsednicki kandidat? Zato sto nijedan od do sada pomenutih OZBILJNIH predsednickih kandidata nikada ne bi biracima obecao: Da ce omoguciti jos vecu korupciju od prethodnih i sadasnje vlasti, da ce zaposljavati samo clanove svoje stranke, da se nece "drzati zakona kao pijan plota", da ce on jedini biti zamena za sve institucije u Srbiji, da ce kontrolisati medije i pravosudje, da ce pronaci nesposobnije ministre od sadasnjih…To je jedini nacin za pobedu AV kandidata ali i za osvajanje glasova veselih SNS biraca.Samo Jako.

  4. Kaže Vučić: "Čestitam im na pobedi!", misleći na kandidate opozicije. Evo, i ja se pridružujem čestitkama.

  5. Ocigledno da Sutanovac prizeljkuje kandidaturu na izborima. Covek misli da smo zaboravili nedela DS-a.

  6. Znaju demokrate da im Šutanovac ne bi doneo pobedu, oni nemaju u svojim redovima nikoga koga bi narod video na mestu predsednika, zato i okpljaju opozciju ali kako mi s ečini od toga neće biti ništa.

  7. Verujem da i oni sami znaju da ce na ovim predstojecim izborima za Predsednika pretrpeti jos jedan tezak debakl.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.