Demokratija služi za pravdanje pred ambasadorima

Autorski tekst lidera LDP za Danas

Ostavite komentar


  1. "…zbog toga što smo taoci zemlje koja opstaje tako što mi nestajemo…" Kako ti to Čedo, nestaješ kad si ti država koja opstaje? Nemo mešaš građane sa sobom državom. Ne,ne!

  2. Srbija je takva kako ju je opisao Jovanovic njegovom krivicom i njegovih bivsih stranackih kolega. Zato gradjani nece da glasaju za opoziciju.

  3. Ceda samo misli na svoj licni interes a u to su se uverili i gradjani Srbije kada su shvatili koliko se nelegalno obogatio.

  4. Sve zna Ceda Jovanovic a kada je bio na vlasti i privlastinista nije radio osim sto se bogatio kao i ostale vodje "demokratske" opozicije.

  5. E bas ga pretera Cedomir Jovanovic, navikli smo da on lupeta, ali ovog puta ga bas pretera. Ako nema nista pametno da kaze, bolje mu je da se ni ne oglasava.

  6. Srbija je zostala u krizi u koju si je između ostalog ti sa tvojim demokratskim pajtosima i doveo. I ne filozofiraj više Čedomire Jovanoviću!

  7. Tebi je demokratija služila da iz poderanih starki, pređeš u Versaće odelo, Roleks, džip, firme i kojekakve bahate provode.

  8. Evo ovoga opet.On ce da pametuje pa kako ga nije sramota i da se javlja a kamoli i da nesto kritikuje.

  9. Iz ambisa u koji je Srbija počela da upada devedesetih, a potpuno dohvatila dno tog za vreme vladavine demokrata, polako ali sigurno vlada koja je preuzela kormilo 2012. godine pružila je štap spasa i svakim danom, svakim mesecom, svakom godinom vukla je na površinu i u potpunosti je spasla i vratila građanima nadu u bolje sutra.

  10. Samo nemoj da nam Čeda govori o stanju u zemlji i kako treba voditi državu, jer šta je znao i umeo pokazao je dok je bio na vlasti sa demokratama.

  11. Ceda sledeci put kad daje izjavu ili komentar za bilo sta, pod obavezno da smanji dozu! Covek je pretupeo!

  12. Koliko me ovaj čovek samo nasmejao. Vidi se da nema veze s vezom to što priča, da li možda on neće da nam omogući bolje uslove za život u Srbiji, stvarno zna da zasmejava.

  13. Nije istina da su vredni i pošteni ljudi nestaju u zemlji koja opstaje…Nestaju takvi paraziti kao on.

  14. Srbija dragi moj Jovanoviću izlazi iz krize, izlazi iz onog ambisa izdaje, izlazi iz ekonomskog i društvenog kolapsa u koje ste nas vi uvalili. Vi ste prodali našu državu svima, KiM ostale izdali, šta još hoćete. Prodali ste nas stranim službama, pa vi ste bre najveći strani plaćenici. DOS ne treba da se pojavljuje u medijima, jer se građani stide vašoj bahatosti.

  15. G.Jovanović nas ubi svojom demagogijom, a zaboravio je kako je došao na vlast, sa zemuncima i surčincima, bez igde ičega, obogatio se, jahte, vile, Haviji, Himalaji, firme, iz patika sa pocepanim prstima u Versaće, u odela od par hiljada evra, sa drogom i kriminalom, i naravno, narod je to sve pozlatio, zato je ovo njegovo filozofirenja kao magistra koji za vreme svoje vlasti posle toliko godina neuspeha odmah položi sve godine fakulteta i magistrira a nije ni video fakultet, takvi su nam doneli ovo stanje.

  16. Iz ambisa u koji je Srbija počela da upada devedesetih, a potpuno dohvatila dno tog za vreme vladavine demokrata, polako ali sigurno vlada koja je preuzela kormilo 2012. godine pružila je štap spasa i svakim danom, svakim mesecom, svakom godinom vukla je na površinu i u potpunosti je spasla i vratila građanima nadu u bolje sutra.

  17. Čedo mi ne moramo da se pravdamo pred ambasadorima, nismo dobili pare od njih. Na izborima smo videli da nije bilo koalicije sa Tadićem i Čankom ne bi vas bilo ni na političkim marginama.

  18. Samo nemoj da nam Čeda govori o stanju u zemlji i kako treba voditi državu, jer šta je znao i umeo pokazao je dok je bio na vlasti sa demokratama.

  19. Da li je ovo izvod iz nejgovog magistarskog rada koji je dobio da ga nikada nije ni pročitao celog?

  20. Ceda rec demokratija shvata kao licni interes,sto je i dokazao kad su demokrate bile na vlasti!

  21. Kakva nam je drzava takvi su i komentari. I nisu to samo sns botovi, to je srpsko dno dna koje je toliko preteglo i vuce u zivo blato da cemo se tesko izvuci, pa makar se i svi udruzili. Sto i moramo uraditi.

  22. Jovanoviću, objasnite tj. prevedite na razumljiv jezik svoj misao odn. nemisao:
    …"kao i monološke svadje sa tim monolozima…"
    Ima još mnogo takvih nebuloza ali ne želim sve da citiram pa vas molim da saopštite adresu na koju mogu da vam dostavim analizu vase tirade. Sem toga, pronadjite i pročitajte rad velikog matematičara i ekonomiste K. Arrow koji je u svom delu dokazao da demokratija ne postoji i za taj rad dobio Nobela ali kao ekonomista jer se po eksplicitnom zahtevu A. Nobela ovo visoko priznanje ne dodeljuje matematičarima. Možda i razumete neke delove?

  23. Jedino što je tačno je da izumiru dosmanlije koje su bile u službi nato i pokušale da unište ovu zemlju,ali eto ni njima ni natou to na njihovu žalost nije usppelo.

  24. Ceda,kao po obicaju drami i zeli da privuce paznju na sebe. Providan je kao i ta njegova igra. Ponavlja se.

  25. Samo cedomir Jovanovic neka ne prica o prpalim generacijama .upravo dok je on bio na vlasti je bio potop mladih .

  26. Jel to onaj Čedomir Jovanović što ima veze sa upropašćavanjem Veterinarskog zavoda Zemun?

  27. Čeda kao i uvek priča priču i misli da ga neko sluša,bio je na poziciji potpredsednika Vlade pa zašto to tada nije promenio nego sada priča.Mislim da je ovo krajnje licemerno sa njegove strane.

  28. Jovanovic je bio deo vlasti koja je opustosila Srbiju. Svi znamo da se doticni obogatio na racun drzave, a ovde filosofira.

  29. Cedo, sve je tako, ali uzalud pises.U drzavi gdje su Dacic, Vulin i Stefanovic ministri a Mali gradonacelnik, ne moze nista biti bolje osim za njih.Gde je poslusnost najveca vrednost, proizvodnja neprijatelja i izdajnika najvazniji posao, Informer najcitanija novina, a Pink najgledaniji, moze biti samo gore.Nakraju, u zemlji, gde je svaki drugi gradjanin bez zubi, a glasa se za nesposobne naprednjake, samol moze biti jos gore.I biti ce.

  30. sAMO ZNA DA DRZI CASOVE DEMAGOGIJE I UAZLUDNOG PRICANJA a glumi postenje a uziva ko niko i zeza narod.Odkud mu toliki novci.Cekamo odgovor.

  31. A sta ce uraditi kada izgube izbore svi ti demokrate zastitnici i ostali dangubici.Ko ce im tada biti kriv?Zbog greske su u skupstini misle da ce ih Bog opet pogledati.heheheeh

  32. A ko je doveo zemlju do dna?Pa Vi gosp.Cedo.Imali ste sve a izgubili ste i vise nego sto ste imali te 2000 godine.

  33. A zašto nam Čedo ne kažete zbog čega je Srbija zaostala u razvoju i osiromašena u svakom pogledu. Pa zato što ste vi 2000.te godine obmanuli građane, obećavši im da će Srbija procvetati samo da smenimo Miloševića a vas dovedemo na vlast. Umesto tog procvata , procvetali ste vi a građane ste doveli da žive kao poslednji bednici.

  34. Goran44: To je onaj isti Čeda koji je kompletno državno , vojno i političko rukovodstvo Srbije poslao u Hag i onaj Čeda koji se za veoma kratko vreme enormno obogatio dok su građani dovedeni da žive ispod granice siromaštva.

  35. Čedomir Jovanović je već bio na vlasti i pokazao je sa svojom DS svitom kako NE treba voditi državu. Zato i jeste marginalac danas.

  36. Odavno se nisam tako slatko smejao kao simoć kad sam čitao komentare posle objavljenog veoma ozbiljnog autorskog teksta Č. J. Za mnoge komentatore ništa nije značila produbljena visokumna konstatacija da nama nedostaje demokratija! Život je pokazao da izlaz iz krize mogu naći samo umni pojedinci, kakav je bez sumnje gospodin Jovanović!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.