Demokratska stranka danas razmatra o izlasku na izbore

Ostavite komentar


  1. DS ima realne šanse na izborima, jer sve što u njoj nije valjalo, otišlo je u SNS, da rukovodi tom strankom i nažalost Srbijom.

  2. Onih 50/ neopredeljenih ce osvojiti novi političari .Jednog dana.Nerealno je očekivati da trenutno neko može da pobedi Vučica.Za nekoliko godina ce to biti realna priča.Ali to mogu samo oni koji nisu bili na vlasti.

  3. Demokratska stranka treba da se rasformira kompletno, cak ni ime ne sme da ostane isto. Svoju sansu nije iskoristila kad je dobila od naroda, nije izvrsila lustraciju kad je to morala, dozvila je da joj ubiju najboljeg clana. Znaci greskama i nasiljem je umrla, a ovi napredni ce je koristiti da vladaju jos 30 godina. Rasformirajte se i napravite nove stranke pod drugim imenom, slicno je sa ostalim strankama koje su izgubile i ne mogu danas da predju 10% glasova.

  4. Srbija treba da raspiše referendum za uspostavljanje parlamentarne Monarhije, kao u svim evropskim Monarhija a Kralj bi bio garant stabilnosti i mira. Uostslom, Srbija je sve do dolaska ustaše Tita bila Monarhija. Za Kralja i otadžbinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.