Demokratska stranka: Osuda napada na šefa UNESCO katedre za bioetiku

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim u tabloid su objavljeni privatni podaci o porodičnom predmetu koji je po zakonu zaštićen od javnosti, i to dan nakon saopštenja sindikata probisveta, koji na poziv policiji da ih ispita zbog kriminala odgovara ličnim napadom u vezi sa zaštićenim predmetom. Jasno je da sindikat polusveta stoji iza tabloidnog teksta.

    DS treba da podnese krivične prijave sa zahtevom za hitno hapšenje i određivanje pritvora za sledeca lica:

    1. Socijalna radnica, voditelj slučaja koja je dala podatke sindikatu i tabloid.

    2. Rukovodioca nadležnog odjeljenja Gradskog centra za socijalni rad.

    3. Načelnik nadležne inspekcije u Ministarstvu rada, koji je bio dužan da zaštiti ugled dece i da odmah reaguje.

    4. Sudija koja je donela odluku u ovom predmetu, dok se ne utvrdi ko je dao podatke tabloidima i kako je postupala po mišljenju ovakvog sveta bez nezavisnog pravnog prosudjivanja.

  2. Da li je logo i naziv UNESKO zloupotrebljen. Kakve katedre kakvi biblioteke kakvi bakrači. Ovako devalviramo organizaciju koja nam je važan činilac u borbi za zaštitu srpskih svetinja na našem KiM.
    Da li je Amsadorka Tamara Rastovac Saimašvili upoznata sa ovakvim destruktivnim delovanjem katedre i biblioteke za biotiku UNESKO čiji šef se provlači po tabloidima a profesor učestvuje u rušilačkim demonstracijama i biva hapšen.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade 7

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici 11 novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili mandate upražnjene ostavkama budućih članova Vlade Srbije.Novi poslanici sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke, biće Igor D. Jakšić, Dane Stanojčić, Tatjana Petrović Stojković, Mladen Grujić, Nikola Bokan i Branko Vujković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.