Protest ispred Predsedništva: Dveri, NADA i Zavetnici traže potpuno odbacivanje evropskog predloga za Kosovo i Metohiju

Ostavite komentar


  1. Dveri, NADA i Zavetnici = „neka stave pare gde im je jezik“.
    Dveri, NADA i Zavetnici – Svi ovi da se odsele na Kosovo!

  2. Lazni rodoljubi gde ste bili i sta radili do ,2012 godine po pitanju KIM,znamo vas,dzaba vam skupovi,prazne price vi ste izdajice.

  3. DSS/Dveri/Zavetnici/ Narodna stranka ulivaju poverenje i zasluzuju svaku podrsku u borbi za ocuvanje teritorijalne celovitosti Srbije!

  4. Za vreme vlasti nekih od njih donošene su najgore i pogubne odluke po pitanju KiM.

  5. Slazem se sa njima, sve samo da je protiv ovih seljaka na vlasti, makar bio i fasizam!

  6. Zasto ne idu u Pristini da protestuju?
    P.S ne treba podvrda o vakcinaciji!!!

  7. Svaka cast „patriotima“ Jesu li poneli sa sobom vodu koju su pili na sednici gde su dogovarali protest

  8. Nisam pristalica ni leve ni desne strane.Ali definitivno nemamo opoziciju koja bi mogla da se suprostavi ovoj sekti koja se zove SNS !

  9. Parkirana tri kombija sa protestantima iz NADA/Zavetnici/Dveri. Anticivilizacione stranke iz XIX veka.

  10. Требао би председник да позове целу Србију на демонстрације и да иду на Косово,да видимо шта ће да буде

  11. Ау ,који лажови .Шта би они .Где су били када је требало.Шта сада хоће.Лажне патриоте.Показали се они већ ко су и шта су.

  12. Svako moze voditi ovakvu politiku mira kada se odrice svega pa i zemlje.Svoje zemlje.Bravo za Milicu.

  13. „Dveri“, „Zavetnici“ i „Nova DSS“ su ruske marionete i po nalogu Rusije promovišu i zalažu se za nerešavanje kosovskog pitanja što je potpuno suprotno interesima kako srpskog življa na Kosovu tako i građana Srbije.

  14. Ултиматуме нисмо прихватали ни у време великих страдања а не сада. Побројанима требају и друге патриотске странке да се придруже и наравно СПЦ!

  15. E ovi i ovakvi „žele Srbiji dobro“totalnu izolaciju,vizni režim,financijsku pomoć i sl.i ishod svega Rusija i Bjelorusija totalna ogradjenost od Evrope i svijeta „pametno“lezilebovići i ekstremi.

  16. @ Zemljoradnik Па јесу ли скупштина и председник у Приштини или Београду?
    Шта нас је брига шта Албанци потписују.

  17. Da je živa Mira Marković siguran sam da bi se priključila ovoj trojci,politika im je ista kao nekada JUL-a.

  18. Svaki svetski rat u početku je imao ultimatum Srbiji. Istorija se ponavlja, a odgovor na ultimatum može biti samo jedan.

  19. Naravno da ultimatume ne treba prihvatati,ali je činjenica da ovo troje koristi problem za ličnu promociju.Davno su (uz podršku vlasti) unovčili svoje „opozicione“stavove.

  20. Осећа се тај анимозитет између партизанске Војводине, додатно појачан СНС-Босанцима, и монархистичке Шумадије-Србије…Ево челни људи из коалиције нада су из Београда, Чачка….Образовани и млади…Биће Србија Краљевина, даће Бог…

  21. Cist olos…..kako ih nije sramota da gledaju samo svoje licne interese….prodali bi Srbiju za veceru

  22. Samo kukavice beže od razgovora, posebno kad je teška tema u pitanju. Vi ste upravo pokazali kakvi ste junaci. Jedva čekam da vidim kako ćete se raskukati u parlamentu i brže bolje kidnuti kad Vučić krene da vam odgovara. Spremam kokice…

  23. Dveri, NADA i Zavetnici su nacionalisticko/klerikanske dogmate koje zele da Srbija ostane izvan progresivnih demokratskih i civilizacionih tokova.

  24. DSS/Dveri/Zavetnici/ Narodna stranka sve rusofili odselite se na Kosovo a nas oslobodite vaseg prisustva ovde zelite da nas izoluju za sva vremena. Tako mislite na ljude koji ce ostati bez posla na mlade osobe koje trebaju da grade svoj zivot . Sramota jedna muka mi je od vas!!!!!

  25. Ovi stvarno imaju jako biracko telo cirkuszanti Dver Zavetnici novi DSS smesno i jadno.

  26. Једино решење је постављање Руске војне базе на југ Србије и тачка…

  27. Ovo su pravi i jedini političari koji mogu da spasu Srbiju od izdaje koju pripeema Vučić sa svojim uvlakivačima. Svi troje su fantastični. Neznam zbog čega nije prisustvovao niko iz narodne stranke.

  28. Svi se junace i Srbe u sukob uvlace..
    Srbi dobro znaju da su ti spremili izdaju…

  29. Исправно, потребна је таква врста притиска. Све то води ослобађању Србије од западних окупатора и НАТО злочинаца и удаљавању Србије од ЈевРопске лударе – је пожељно и добро.

  30. U ovom trenutku treba Srbiji jedinstvo i oprez a ne razdor, osetljiv je trenutak i nikako nije vreme za politicke smicalice vec oko ovog pitanja potpuno jedinstvo drzave, vecine partija i crkve.

  31. Puna podrska. Pridruzice vam se svi pravi rodoljubi i patriote. Ne smemo da dozvolimo da nam protivno medjunarodnom pravu otmu Kosovo i Metohiju. A vidim da ima i izdajnika.

  32. Ako se protive, oruzje u ruke i na Kosovo pa budite junaci i branite ga, a ne kukavice koje cvrkuću u Beogradu.

  33. Ovim ljudima koji samo pričaju, bez plana i programa, dive se svojim floskulama koje izbacuju kao iz automata, koji bi možda i ratovali ali sa tuđom decom dok bi oni iz fotelja komandovali. Svi su identični. Za takvog, koji priča a ništa ne kaže, stari su govorili – uzmi vodu u usta!

  34. Pokušali već na ulici, ali uzalud, narod ih zna i čita kao bukvar, naučilo to da uličari, jedno misle, drugo pričaju a treće rade. Neće im proći kao ni do sada, zaboravili da pozovu borka i jetemića.

  35. Sramota cista izdaja do juce se pisalo da nema govora o prihvatanju tog predloga a sta bi sad odjedanput.Izgleda da smo svi nenormalni ako se to stvarmo prihvati.Takav predlog nebi smeo da se uopste uzme u razmatranje.

  36. Ko vas je sad „stavio“ u (zlo) upotrebu?
    Osim mladosti-drugi „kapacitet“ kod vas nije prepoznatljiv!?

  37. Шака пропалог јада са јадницима који нису ни видели Косово и Метохију

  38. Koliko je opozicija gladna vlasti , izgleda im je ponestalo para pa da opljačkaju sve što je dosad zarađeno .

  39. ne treba pristati vise ni na kakve dogovore i ugovore… svet se menja, da vidimo kada se zavrse promene kako ce evropa i svet izgledati… po srbiju ne moze biti gore nego sada, tako da usporiti maksimalno pregovore i strpljenja

  40. izgleda da su botovi dobili direktivu da brane potpisivanje sporazuma.to je to,ode kosovo,samo da se upakuje to ljudima nekako.mislim da ce upakovati,ipak pricamo o srbima

  41. Bolje napraviti kontrolisane proteste, nego cekati prave demonstrante da izadju na ulicu. Mudro, Vucicu,..mudro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.