Da li je desnica skupo platila ceh neujedinjenja u jednu predizbornu kolonu?

Ostavite komentar


  1. Samo su odradili svoj deo posla za državu…bio je to ranije i Šešelj,Čeda Jovanović,Čanak,Boško Obradović,Mica Zanoktica,Beli Preletačević a sada je došao red na Branislava Nestorovića…Sve je to isti igroksz UDBE.

  2. Da li je desnica skupo platila ceh neujedinjenja u jednu predizbornu kolonu?

    Samo na „prvi pogled“ !
    Svako ko baci „drugi pogled“ shvatit ce da je ustvari „Srbija glavni gubitnik“ i da je Srbija ta koja je „skupo platila ceh neujedinjenja desnice u jednu predizbornu kolonu“ !
    Meni licno a ni mojoj komsinici „baba Radi“ nece u tolikoj meri „nedostajati stranke desnice“ koje nisu uspele da „preskoce prepreku od 3 odsto“ ali nam je zao sto ce sve one „ideje koje je desnica imala posebno kada je u pitanju bilo ocuvavanje i povratak Kosova pod suverenitet Srbije“ sada ostati „nesprovedene u delo“ !
    Ko ce sada bez „ozbiljnih ljudi“ oko Vuka Jeremica da se „ispreci francusko-nemackom ultimatumu“ koji bi mogao dovesti do toga da Kosovo „jos u ovom veku postane clanica UN“ ?
    Jos pre izbora se znalo da se na Vucica koji je prihvatio francusko-nemacki ultimatum Srbija ne moze „osloniti“ kada je Kosovo u pitanju a nista „sigurniji oslonac“ nisu ni ovi iz „Srbija protiv nasilja“ sto se jasno moglo videti iz „zahteva Marinike Tepic“ da ih RTS ukljuci u Dnevnik sto bi za posledicu mozda imalo to da RTS onda nebi imao vremena da objavi vest „kako se na nekom kontejneru na severu Kosova pojavio natpis UCK sto je uznemirilo tamosnje Srbe“ ali kao sto vidimo Mariniki Tepic je „prece“ da RTS izvestava o njima nego o „stravicnim dogadjajima na Kosovu“ i teroru koji Rezim Aljbina Kurtija vrsi na tamosnje Srbe, toliko im je stalo do „zastite nacionalnih interesa“ !

  3. Istrazivaci su im na pocetku predvidjali velike procente, verovatno racunajuci na njihovu lakovernost, uspelo im je…

  4. Mislim da je osnovni razlog neuspeha želja da se bude „lider“. Svi su sujetni do bola i misle da su najpametniji. Ovde mislim na sve.

  5. Desnica uvek pomaže Vučiću na ovaj ili onaj način.Posle ovog debakla i uzdizanja Vučićevog projekta,Nestorovića,jedino časno je postupila Sandra Rašković Ivić.Boško Obradović i dalje kmeči i nada se da će ga Vučić uvesti u Skupštinu,da bude još malo na državnim jaslama.

  6. Sanda ne ne ne, pa nije niko siso vesla, pa ko bi priznao pre izbora da je Milos vodja desnice, sada je jasno, sada ce Milos Jovanovic kao najjaci na desnici traziti ujedinjenje za sladece izbore ali se sad zna ko koliko donosi glasova. Da je bilo ujedinjenja pre ti bi bila narodna poslanica – nezasluzeno

  7. Sad su svi tražili ujedinjenje, ali drugi nisu hteli. Predvideo sam ovakav fijasko i nije mi žao Boška i ostalih sujetnih primadona, zao mi je nas koji i dalje ostajemo u rukama ove vlasti nevlasti.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.