Diković: Treba da mi podignu spomenik, a ne optužnicu

Ostavite komentar


  1. „- Pre svega, u poslednjih trideset godina, upravo oni koji su izvršili ratne zločine, oni koji su se krili iza patriotizma srpstva i države kao takve, su uspeli da ubede veći broj građana da to što su oni radili, da je to patriotizam. I to je tužno za društvo u kome živimo. Dakle, ljudi koji su jasno ubijali ili su odgovorni za ubijanje naših građana, naših sugrađana, bez obzira kojoj nacionalnosti oni pripadali su nas ubedili da su to radili u ime nekih viših ciljeva i zarad države i srpstva. I sada kada ih pozovete na odgovornost, oni kažu da ste vi protiv države i protiv srpstva što je samo po sebi užasno tužno i loše“.
    Dobro si se brinuo kao načelnik Generalštaba Vojske Srbije za svoje stavonike. 15000 mrtvih civila, silovanja, palenje kuca, hladnjace, masovne grobnice.

  2. „Zaštitu“ generala Dikovića ponajbolje su osetili oni koji su prevoženi hladnjačama i sahranjivani u Batajnici…

  3. Znaju mu kolege koje je izdao kakav je.
    Ko izda svoje, izdace i druge.

  4. Ne boo se Diko,oni o vojnom delovanju u ratnim uslovima znaju koliko I mala deca koja gledaju filmove na nekom mediju. Zenevska konvencija je za njih neprocitana I neshvacena knjiga Americki u Ruski marsali su uz tebe.jebes spomenike,cuvaj zdravlje I unucice.♿

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.