Mlađan Dinkić pevao „Hipnotisana gomila“

Bivši ministar finansija nastupio kao muzičar u Leskovcu

Ostavite komentar


  1. Imajuci iluziju moci pojedinci umisljaju da su iznad situacije, ali u dnu mracne provalije svi glasovi isto zvuce- kao zapomaganje prema Nebu.

  2. Trebao da bi da propeva pred Sudom, i da robija deceniju-dve, Ali on je zasticen kao beli medved, jer radi za veliku drzavu koja je jedan od nasih kolonijalnih gospodara. Nije nam valjala Jugoslavija, pa uzivajmo kao robovi u Srbistanu.

  3. Sledeća pesma na repertoaru „Novac u rukama“ a za kraj „U Zenicu kada podjem ja…“ gde li se zaturi ona zatvorska pidzama iz Skupstine?!

  4. Ovo je sunovrat morala i logike, jedva čekam da se u sledećem životu rodim kao stanovnik neke druge zemlje. Ako je legenda o reinkarnaciji validna…

  5. Čovek voli rokenrol i Partibrejkerse. Tekst pesme i muzika nema veze sa kontekstom u koji su je novinari stavili. Da je pevao Lobotomiju, šta bi onda tek napisali…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.