Direktor: Dete člana SSP iz Žitorađe biće upisano u vrtić

Ostavite komentar


  1. Kada bi samo narod znao šta radi direktorka predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ sa Voždovca…. To je nečuveno. Upisuje decu bez Upisne komisije, sama izdaje potvrde za upis, potpuni javašluk

    1. Bilo mi je jasno koliki je javašluk kad su mi oba deteta ispod crte za „Zmaja“, a raduju se roditelji upisane dece, iz besnih automobila, džipova, ženice fudbalera „manekenka da budem“ stil…Veza do veze, vezica, a nama zapade odbijenica, puta 2, pa svaki mesec po 56.000din.za vrtić, pa ako su bolesni 600din.dodatno plati po danu za dete…na osnovnu cenu od 5.700 po detetu, košta nas vrtić kao sv.Petra kajgana! Ova država je dno bezumlja!

  2. Što su siromašniji krajevi to su poltronstva veća direktor vrtića želeo je da pokaže silu, moć kao ja se pitam a ispao je klošar, seljober, snaga bez mozga

    1. Želeo da pokaže silu,nad detetom!? Kakve su ovo bolesne perverzije u zemlji Srbiji???

  3. Ne bi me iznenadilo da s (n)s uvede žute trake oko ruke za politički angažovane protivnike i članove njihove bliže i šire familije
    Zaista u Srbiji kao da ne postoji zdrav razum

  4. Tipicna reakcija SNSa od negiranja do priznavanja kroz nekakav filter samo njima znan.Da nije bilo medija dete bi ostalo van vrtica,bukvalno izbaceno.Koliko je samo takvih situacija na lokalu gde se ljudi znaju i dokle ide njihova osvetoljubivost ako iole mislite drugacije.Razmislimo svi zajedno jer ce sutra mozda i vasa porodica biti na zrtva SNSovsjog ludila.

  5. Taj ko se obracunava preko deteta je ozbiljan mentalni bolesnik. I takav ima neku funkciju?

  6. Postoji papir od komisije koja je izlazila i pise da su nasli nepravilnosti!Zato je komisija i predlozila da se prosiri za 20% i da se primi dete!

    1. Ne postoji zakonski osnov da se jednom upisano dete, izbaci iz vrtića, sem ukoliko se ne izmiruju obaveze prema vrtiću!!! Dakle, dete upisano 2018., iduće godine automatski nastavlja predškolsku godinu, ne može ga izbaciti npvopridošlo dete zbog manjka kapaciteta. Kakva komisija, kakvi bakrači. Klasična demonstracija sile! „E sad ćeš ti da vidiš kako mi se može da ti malo zagorčam život!“ Ne bi me čudilo da posle ovoga devojčicu počnu drugačije da tretiraju u vrtiću zbog tatinog polotičkog aktivizma, koji se diši ne dopada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.