Direktor Kosovske policije: I dalje nepoznato kako su se naoružana lica povukla iz manastira Banjska

Ostavite komentar


  1. Manje vise svaki manastir (bez obzira na konfesiju) ima skrivnicu i tajni tunel za evakuaciju monaha u slucaju neke potrebe. Ne trazi Srbija samo tako bez nekog konkretnog i dubljeg razloga exteritorijanost za sakralne objekte SPC na Kosovu.

  2. Cekaj, imate 450 siptarskih „specijalaca“ koji su okruzili 30ak Srba. Na kraju se skoro svi Srbi izvukli. Jel ovo neka sala.

  3. Pa pobegli su preko brda i brda prema Pazaru,dok su jedni bezali a to je mozda bio nadredjeni,ostali su pucali po policiji da im ne uhvate bracu koji su jadnici uplaseni bili.Bezanija znaci bila.Cudi me Srbi da beze od Albanaca,prpaaa

  4. Kurti pravi velike probleme to je istina. Da je sever Kosova pun srpskih kriminalaca i ruskih plaćenika i to je istina.

  5. Pa verovatno u manastiru ima kanal , kao i u Crn9j Gori kanal do suda …..i tamo su Srbi kopali

  6. Idi…teško naoružani? Imali topove, tenkove…? Zna se šta je teško naoružanje, a šta duge cevi. Oni su bili lako naoružani, a vi ćete uskoro videti šta je teško naoružana vojska. Srbska.
    Vratićemo KiM pod suverenitet države Srbije.

  7. Jaksa Kfor ih je spasio, toliko mogu da ti kazem, za nesto vise Pitaj Radu Markovic ona zna vise kako ih je spasio Kfor!

  8. Albanci na Kosovu poslusajte Srbe,ako krene rat nestacete i vi i Srbi i svi ostali pri bombardovanju sa zapada i istoka.Ostace samo poligon za raketne rampe.Ljudi urazumi te se,posle nije vazno ko je kriv.Zagovornici rata ce biti na sigurnom.

  9. Na kraju se svi ..,skoro, izvukli? Taman, skoro, šestorica mrtvih i toliko pohapšenih. Nije šala.

  10. pa mozda je bio napravljen dogovor..inace ako su isti bili u okruženju ..neshvatljivo je da su izašli ili su imaliprokopan tunel iz tog objekta koji ih je odveo napolje ili ih je neko izvukao u kolima ..ko je tamo bio od bez struktura koji su na kosovu ..dok su bili u unutrasnjosti vozila otvorena ovi se ubacili unutra a posle su sa tim vozilima napustili objekat..taktika..dobra…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.