Diskriminacija u Skupštini zbog zdravlja: Jovanov (SNS) tvrdi da Lazović koristi pumpicu „jer se mnogo dere“

Ostavite komentar


  1. Bravo za tekst! Kupuje se sve što je preskupo jer se onda ljudi tipa Vučić i Vesić „očešaju“ za masne provizije. Primer: ruski moderni Mig 35 ili Suhoj 35 koštaju po komadu od 80 do 87 miliona dolara. Francuski ništa bolji, možda i lošiji Rafale košta oko 170 miliona US$ po komadu. U čije džepove ide razlika u ceni? Osim toga naši stručnjaci odavno poznaju rusku avio tehniku, na francuskoj tek treba da se uče -a i to košta! Slično je i sa drugim sistemima. Zašto zapadni a ne npr. kineski ili ruski -duplo jeftiniji? Zašto sve u Srbiji košta daleko više nego na zapadu -primer autoputevi koštaju po km skoro kao i u Nemačkoj gde se radnik kalkuliše sa do 4000 evra mesečne plate a kod nas možda samo sa 800 ili 900 €. Znači- pljačka svuda a niko za to nije odgovoran!

  2. Poslanički imunitet ne oslobađa poslanika od odgovornosti zbog diskriminacije, pamet u glavu, moguće je i međunarodno procesuiranje!!!

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke 8

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici šest novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili upražnjena mesta poslanika koji su ranije podneli ostavke.Poslanike sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke - Miloša Vučevića, Nikolu Selakovića i Predraga Bandića, zameniće Staša Stojanović, Nataša Ivanović i Nikola Lazić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.