„Divlja okupacija Miloševićevskog aparthejda kulminirala genocidom nad našim narodom“: Kurti i Osmani ponovili optužbe na račun Srbije

Ostavite komentar


  1. Čestitam im.
    Imamo mi Vucica ,koji nas na traktorima dovede iz njegovog projekta “ Velike Srbije“.
    Na delu je stvaranje Velike Albanije .
    Zasto su Vucic,Dacic I Vulin postedjeni Haškog Tribunala?
    Da ne pitam za nase Sudove.
    IZDAJA uz dozvolu lakovernog,bez pamćenja i sećanja naroda.
    Sta se desava u Bujanovcu ,Presevu?
    Radnike šalje u Cesku ?
    Valjda da se napravi mesto za slobodan dotok i naseljavanje Albanaca.
    Lepo nam je rekao Vuciv ,da su Rama i Erdogan njegovi najveći prijatelj ,koji se zalažu za Veliku Albaniju i Tursku Bosnu.

  2. Zbog ovoga ih nikada ne treb apriznati, pa da vidimo kako ce ih sa neresenim granicama primiti njihovi saveznici u EU,NATO . A ohrabreni su sada jos vise jer su ratni zeleni kao i 1999 na vlasti, a Kurti nemacko mezimce.

  3. Teracemo se mi jos istorija je duga, cekali smo zadnji put 500 godina, da 1912 oslobodimo AP Kosovo. Cekacemo opet koliko god je potrebno

  4. Jeste bio genocid u pokušaju,da nije bilo Nato intervencije ,većina bi bila proterana,manjina pobijena i kosovski problem rešen tako što bi Srbija imala teritoriju KIM ,ali bez Albanaca.To i današnji srpski nacionalisti sanjaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.