DJB: Ako SNS podrži predlog SMS-a za dodelu mesta u odbrima pokazaće da podržava gušenje opozicije

Ostavite komentar


  1. DJB se zaista zaneo sa svojim argumentima. SNS podržava sve što je validno, i što je u skladu sa zakonima.

    1. SMS je trenutno najjača i najveća parlamentarna stranka. Slusala sam izlaganja poslanika SMS i zaključila da su u pitanju pametni, kulturni, smisleno i veoma opozicione orijentisanj ljudi. Za sobom nemaju afera, ne podržavaju ih tajkuni, svi su rođeni u Srbiji, i predstavljaju političku budućnost Srbije. Ja, moja porodica i poznanici glasaće o ubuduće iskljčivo za Stranku moderne Srbije.

    2. Pa nije u skladu sa zakonom.Nikakav problem, promenice na brzaka zakon.Na zvonce naravno,kao i sve druge.Strava i uzas gde mi zivimo

  2. Preletace svi obilato koriste,neke od najpoznatijih su Maja Gojkovic i Marinika Tepic,tako da su u necemu vlast i opozicija slozni.

    1. A,ti to odredjuješ u porodici ko će za koga da glasa?Je’l slikaju listić da ti dostave dokaz?Ja bre nemam pojima kad ko od mojih ide na glasanje,a ne da im odredjujem za koga da glasaju,a ja prvi ne izlazim na tu šaradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.