DJB: Izbori treba da se proglase neuspelim i da se ponovo održi glasanje

Ostavite komentar


  1. Kada dobiješ manje glasova nego što pokupiš potpisa za validnu listu, onda i dlake smetaju pa je vreme da se zamisliš gde si grešio i gde trenutno grešiš?

  2. I ovo gde se ponavljaju izbori pokazaće iste a možda i bolje rezultate.

  3. Ova tvrdnja nije tačna bar ne u delu gde se tvrdi da SNS na ponovljenim izborima hoće da progura neke druge stranke.
    Iz pouzdanih dokumenata koje sam jutros pročitao i video da se SPS žestoko sprema da osvoji što više glasova na ponovljenim izborima 01.07. u sredu.
    Da je tako ko što kaže Saša Radulović SPS sigurno ne bi ulazio u politički konflikt zbog neke male stranke koja ni cenzus nije prešla.
    Logično zar ne ?

  4. Ne bih da se bavim matematikom i procentima ako bi se izbori ponovili ali sam ubeđen da bi vladajuća stranka SNS opet osvojila ogromnu većinu glasova bez obzira šta priča Saša Radulović.

  5. Mogu da se održe još deset krugova do nove godine ali stranka SNS bi na svih deset opet pobedila jer takvo je trenutno raspoloženje i mišljenje naroda tako da je apsurdno pričati na tu temu više.

    1. Kog naroda??? Onih dva miliona koji znaju za sta su se prodali i za koliko su ih kupili a ti sto su ih pazarili nisu se mnogo istrosili,vise je to bila „rasprodaja bofla na akciji“ ili se misli na ona cetiri i po miliona koji jos nisu otkrili nacin kako se efikasno cisti djubre u sopstvenom dvoristu?

  6. Slava Saši Raduloviću i ekipi, al treba izdržati veliki pritisak, neizvesne oluke u pogledu sastava veća Suda, kratke rokove za podneske, prijem dostavnice na kojoj treba ubeležiti tačan sakund prijema, i opstrukcije RIK-a, a naročito odsustvo medijske podrške.
    RIK je odlučila da, navodno zbog zaraze sednice održava elektronski, dakle da se zatvori za javnost, i dodatno oteža, ili sasvim onemogući pribavljanje dokaza. Suštnia rada RIK u nastavku izbornog postupka je ocena dokaza, ne više odlučivanje i sastajanje za potrebe rada u sednicama, već utvrđivanje materijalnih činjenica, odnosno istine, i stoga odluka RIK da se povuče i „provuče“ kao odgovorno radno telo skupštine i organ za sprovođenje izbora za nezakonite radnje i postupanja…, i to u trenutku kad treba sprovesti presude Upravnog suda…, malo providno, a posebno zato što će „šefu“ morati da referišu da je izborni postupak, ovako prevarno zamišljen „krahirao“.
    Samo pratite…., SUVERENISTI ne odustajte! Nema Srbija alternativu do DJB.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.