DJB: Izmenom zakona o referendumu SNS i SPS pripremaju teren za predaju Кosova

Ostavite komentar


  1. To je poynata stvar da bi SNS najlakse predao Kosovo za lepa obecanja, jer neki prosto prizeljkuju kako bi zeleli da budu upamceni po mecem dok su na vlasti

  2. Mislim da DJB, ma sta ta skracenica znacima, u 90% slucajeva ne zna sta radi ali, izmena zakona o referendumu moze da znaci upravo ovo sto su naveli. Da se donese zakon koji ce legalizovati izdaju. Podlost, odsustvo bilo kakvih drzavnickih odluka, kao i alavost i istrajavanje na licnim ili partijskim interesima je karakteristika svih politickih garntura u Srbiji. Ranije ili kasnije drzava i narod se zaboravi a licni i parijski interesi isplivaju kao prioritet. Sta je falilo ovom dosadasnjem Zakonu o referendumu i ko u njemu /I ZASTO/ vidi smetnju?!

  3. DJB najcesce ne zna gde udara du..tom a gde glavom ali, sada su potpuno u pravu. Kome smeta Zakon o referendumu /I ZASTO/? Sta je to toliko negativno u tom zakonu da bas u ovom trenutku morao da se menja? Promenu zaakona dozivljavam kao onu carapu, koju kriminalci navlace na glavu, kada jrecu „na posao“. Da ih „zakon“ ne prepozna. U ovom slucaju zakon se menja da bi se ozakonio planirani kriminal, koji tek treba da se desi u nekoj buducnosti. Kako bi se reklo „dalekovidi“ postupci jedne kratkovide politike, koja me podseca na vasarsko „kokosarenje“.

    1. Na Kosmetu živi nanji broj Albanaca. Broj od 1600000 se odnosi naprostor bivše Jugoslavije. Pošto Albanci nikad nisu hteli da se popišu ne znamo koliko ih je došlo iz C.Gore, Makedonije, Albanije, koliko je otišlo u inostranstvo.Broj od 1600000 je onako dat otprilike po principu mož da bude ali ne mora da znači

  4. I u Srbiji i R. Kosovo se mora menjati zakon o referendumu jer je velika disproporciju izmedju stvarnpg broja biraca i onih na birackim spisku tako da ni jedan referendum ne moze uspeti. Npr. R. Kosovo ima oko 1.670.000 stanovnika a na but rackom spisku ih ima preko 1.900.000 biraca od kojih na izbore ne izadje ni 600-700.000 glasaca.

  5. Evo nama nedragih gostiju na komentatorluku i to zajedno gotovo da se za ruke drže i u usta ljube (to je sad moderno u vlasnoj familini). Zabludeli zoranče i siroti sluđeni miodrag pećki dogegali botovski na komentatorluk zajedno kao momak i devojka na poselo ali pritom krijući ljubavnu vezu. Sa navr’vođom naravno.

    1. Siroti seoski „giometar“, koji sebi podize „velicinu i ugled“ krijuci se iza „strasnog“ imena Nikole Kalabica a, usput, voli da glumi Svetislava Basaru?! Pametni ljudi za nedozvoljeno kopiranje odgovaraju ali, „giometar“ ne mora da se plasi. Budale, ostaju samo budale, sto je, moram priznati, olaksavajuca okolnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.