DJB: Posle Stamatovića našu deklaraciju podržali Jovana Stojković i Čedomir Antić

Kampanja za glasanje protiv na referendumu o promeni Ustava 16. januara

Ostavite komentar

  1. Treba da se traži mišljenje Ustavnog suda da li je takvo pitanje ustavno i da li sa takvim pitanjem moze da se vrše blanko promene Ustava

  2. Kad sudije bira vlast,kažu politička stranka koja je na vlasti postavlja ,,svoje,,sudije. Kad se međusobno biraju ,po novom predlogu,ne valja ni to,biraju ih Soroš i ostali. Da li nama išta valja,bitno je sve pljuvati?!

Ostavite komentar

Politika

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti 9

Milivoj Bešlin: Dodik i Orban su rasisti

Potpuno su logične pohvale koje na račun Milorada Dodika izgovara mađarski autokrata Viktor Orban. Orban, Dodik i Vučić su prirodni saveznici i ne treba nikoga da čudi što se oni međusobno podržavaju i sarađuju na destrukciji demokratskog poretka na Zapadnom Balkanu – kaže za Danas istoričar Milivoj Bešlin u odgovoru na pitanje kako je razumeo poruku premijera Mađarske, uoči izbora u BiH: „Božji blagoslov za sve Srbe na Balkanu“.

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.