DJB: Potreban nam je Treći srpski ustanak, ali ne na ulici

Ostavite komentar


  1. Kad je tako a što se ove godine (kao i svake pre nje) zadužujemo 7 milijardi evra? Zašto se bavite teorijama zavere? Zato i jesmo tu gde smo na dnu: dno-dna! Od 1945-2020 bankrot država koja je uvek živela od tuđe pomoći (kredita…). Ni jedne god nismo bili sposobni da napunimo budzet države od svog rada uvek je falilo poprilično (oko 50%…30% ). Umesto rada, socijalizacije, tolerancije, povezivanja , ekonomije…kako da napravimo firme koje donose profit….uvek POLITIČARENJE (da komšiji crkne krava). Pred velikim svetom ponašali su se svih tih godina kao VIRUS, uvek prvi u ratovima i ratnoj mržnji….Mržnja je pojela Srbiju.

    1. NATALIJA LEPO IME MOZDA TI LEPA I GLAVA I TI KOMPLETNO ALI SI MLOGO BRATE GLUPA ,MLATIS PRAZNU SLAMU UVATILA SI SE ZA POSLERATNU JUGOSLAVIJU KOJA NEMA VEZE SA OVOM SITUACIJOM SADA. DO 2012 SU SVE UNISTAVALI PRODAVALI PUNILI SVOJE DJEPOVE, VOJSKU,MALA I VELIKA PREDUZECA, POLJOPRIVREDU PA NEMA NESTO DA OSTALO CITAVO. SADA SE TI NASLA DA PAMETUJES,SEDI NA DUPE IDI CUVAJ OVCE RAZVIJAJ STOCARSTVO TO TI NAJLEPSE ODGOVARA PA MOZES DA NAUCIS I DA PEVAS

  2. Ja citam ovo i ne verujem da Jos postoje ljudi u 21 veku kao sto je ovaj Radulović da poziva na nasilje …. Covece pomiri se sa tim da si gubitnik !!! Gradjani su dali svoje poverenje drugima caooo

    1. Konan, ko poziva na nasilje? Čovek govori o ustanku figurativno, da se ljydi promene u glavama. Kakvo poverenje drugima, kad su izbori 21. juna, a možda i mali pre….

  3. Potrebno nam je da posle epidemije Srbija nastavi tamo gde je stala kad je počela epidemije – krupnim koracima u bolju budućnost.

    1. Nikola Maric, reobotski komentar veličanja vlasti kao 45-te, samo ne zaboravimo da smo najsiromašnija zemlja u evropi i bez nade, kskva crna bolja budućnost sa Sns na vlasti.

  4. Pretera ga buraz, kakav crni ustanak, pa ko su te imaginarne dahije protiv kojih se treba boriti.

  5. Ljudima je tesko da prihvate da vecinu podrske naroda ima Vucic i onda izmisljaju razne teorije zavere ne bi li napunile glave gradjanima, ali bezuspesno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.