DJB: Poziv Varheljija da se ne bojkotuju izbori savršen primer licemerja EU

Ostavite komentar


  1. Pa opozicija sada oplela po Varheliju, tako što mu zameraju da ne bojkotuju izbore. Oni se brane tako što kažu da su izbori savršen primer licemerja EU.

  2. Kakva gomila besmislica i izmisljotina. Srbija nece biti utociste za bilo kakve migrante, a za par godina ce plate biti kao u Nemackoj.

    1. Ako nije problem da li mozete da dovrsite recenicu pa kazete kolike ce to plate da budu u Srbiji za par godina: kao u Nemackoj 1950., 1960….?

  3. Dosta je bilo gluposti i budalaština koje Dosta je bilo plasira. Ova stranka ili šta god se raspala, sad nema ni koalicionog partnera tako da se pitam ko još može da podržava Radulovića koji je privatizovao ovu stranku.

    1. Sad pred izbore jesu li vam povecali kalorije?Sta sad dobijate u paketu?Pljeskavicu od sto grama?

    2. Ako je neko privatizovao stranku to je uradio Vucic sa SNS-om; ne postoji i jedan clan u vrhu SNS-a da ne kaze „ako Vucic ode, idem i ja“… umesto da clanstvo bude tu da siri odredjenu ideju u drustvu svi do jednog bespogovorno prate AV bez da zucnu ili ispolje trunku samostalnosti u delovanju. Ako to nike primer privatizovane stranke, recite sta jeste? Naravno, tu je i SRS kod kojih je AV i pekao zanat.

  4. Da li je moguće da su svi ludi i licemerni jer smatraju da je bojkot izbora bez ikakvog osnova? Do sada opoziciji nije valjao Vučić, ali sada im ne valja ni EU ni čitav svet. Ovaj stav opozicije baš obećava 😀 😀 😀

    1. Ajde botine navalitalite na veliku nuzdu koju vrsite preko usta? Mozda ce svevisnji-sveznalac da vam nekad objasni da se ta fizioloska potreba obavlja preko anusa?

    2. I Filip Visnjic bi video da si u ekipi sa Markom,Milenom,Mackicom.Jedina je razlika sto se ti boris za veliku pljeskavicu od dvesta grama,pa si zato stavi tri smajlija da sefovi vide da se trudis.

    3. Zarko izgleda da ces ti prvi osvojiti pljeskavicu od 200gr.Ipak si ti stavio tri smajlija.Sefovi ce to znati da cene.

  5. Sta izigravaju ovi pacenici zele bojkot jer kad bi izasli iznenadili bi se brojem pristalica poraz bi ih unakazio .Ako si siguran u sebe i skvoj narod nije ti potrba ni RTS ni N1 ni Pink ni Hepi imas narod kome si obeco kule i gradove da glasa za tebe .Svi ste zaboravili da nas45 posto ne izlazi na izbore odavno to stoji posle petog oktobra . Za koga glasati sve sami skart od lidera oni zele fotelje i beneficije a tek lovu i za takve glasati narod nece .A vi izadjite i proverite koliko vredite .Mi koji ne izlazimo ne glasamo beli listic cekkamo da sa scene nestanu svi lideri zeljni vlast ili da se povuku. Ovi gladni sad ih cekamo sta ce odluciti taj cirkus je na programu vec. Sramota toliko pametnih ljudi sposobnih imamo sede u cosku nedaju im da se podignu ,ali ima dana bar ce neko docekati postene ljude ka sto smo ispratili Milosevica Kostunicu Tadica svi ce polako otici za pet deset godina neko ce docekati zdravu postenu jaku mocnu bogat Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.