DJB: Predsednik SNS prekršio Ustav, Srbija na korak od diktature

Ostavite komentar


  1. Predsednik je svojim primerom pokazao da u ovoj situaciji nema prostora za politicke kalkulacije,manipulacije i taborisanje,Srbija mora da slusa i postuje upustva jer kao sto predsednik kaze ovo nije politicka borba ovo je borba da se sacuva ljudski zivot.

    1. @Marija Latinovic*** „Zakon o Narodnoj skupštini“,IV Nadležnost,član 15.,stav 5.,a vi slobodno kao funkcionalno nepismeni i neobavešteni nastavite da podržavate svesno kršenje Ustava od strane vašeg predsednika!

      1. Zeleo ti ili ne, tvoj je predsednik takodje, iako se misli drugacije naravno. 😉 I, procitaj jos jednom Ustav. Potrebno ti jeste.

  2. Svaki minut je vazan. Nema vremena za kalkulisanje, vec za delanje i to u najboljem interesu za Srbiju. Ovo je najispravnija odluka.

  3. Šta će nam Skupština? Neka kralj Aco Prvorođeni donese sopstveni Oktroisani Ustav,šta će Srbima demokratija!

  4. Puna podrska celom vodecem timu
    Kakva crna diktatura ,ja bi uveo da niko ne sme da mrdne
    kad mu strada neko drag onda kasno bato moj e onda bi pristao na sve
    Samo napred

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.