DJB: Tužićemo ih i o svemu obavestiti javnost

* Izgleda da smo stali na priznanju gospodina Radulovića da dokument koji je objavio DW nije falsifikat, kaže za Danas Nemanja Rujević, novinar Dojče velea
Saša Radulović još nije tužio DW zbog teksta o milionskom poreskom dugu u Americi

Ostavite komentar


  1. Radulović je zaista fenomen.
    Svima podnosi tižbe koje namaju nikakvu osnovu. Razlog podnošenja bezpredmetnih tužbi je mediska aktivnost i držanje potencijalnih glasača na leru.
    Dok svoju aferu koja ne sme ostati nerazjašnjena, ćutanjem gura u zaborav.
    Providno, isuviše providno od čestitog lidera 🙂

  2. Siguran sam da svima koji podržavaju DJB ovo smeta…..počinjem da mislim da Radulović stvarno duguje toliki novac za porez.
    DJB mora da objasni sve ili da se Saša povuče….

  3. Peka, Vi ste u pravu. Stvarno smeta sto je najavljena tuzba a rok propusten. A dobili su moj glas na prethodnim izborima. Posto sam neko vreme ziveo u Americi donekle znam kako sistem funkcionise. I ovaj novinar DW je potegao za nesigurnim dokazom. Preuzeo je potvrdu iz katastra a ne iz poreske. U katastru je I meni dok sam ziveo u Americi stajao poreski dug u visini hipoteke na kucu a to ustvari nije bio porez. Ne znam da li se sad nesto promenilo ali ja se za malo nisam slogirao kad sam video svoj dug. Objasnili su mi kasnije da je to hipoteka. Ali opet nije svejedno kad vidite toliku cifru za dug. Doduse cifra je bila mnoooogooo manja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.