Đelić: Uvek sam radio u interesu Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovi danasnji lazovi su tvoj kontinuitet,a ti si kontinuitet onih pre tebe.Cekam da dozivim VLADU NACIONALNOG SPASA formiranu od nekompromitovanih i stucnih osoba.To nam je jedini spas.Onih pre tebe,tebe i ovih sada koji su na vlasti preko glave nam je.

  2. Jel to Đelić koji je u politiku ušao bez igde ičega,spavajući na tetkinom kauču,ako se dobro sećam njegovih reči,a samo sedam-osam godina kasnije imao je akcija u raznim kompanijama koje su se merile milionskim iznosima.Danas,on živi u stanu od 90 kvadrata u najluksuznijoj četvrti Pariza,koji se nalazi nadomak reke Sene i čuvenog trga Trokadero i s pogledom na Ajfelovu kulu.Đelić ovaj podatak nikad nije demantovao.

  3. Mediji centar je nova i nerazrađena tema od koe tek treba da bude stvarnosti poslovnosti u državi Srbiji a i šire.Verovatnoća da će Mediji i signali stići do svih odredišta i tako dostići prave vrednosti za dobrobit svih naroda u Republici Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.