Đelić: Uvek sam radio u interesu Srbije 1Foto: Medija centar

Nisam učestvovao ni u jednoj privatizaciji, izjavio je bivši ministar finansija Božidar Đelić reagujući na reči predsednika Aleksandra Vučića.

“Postoji samo jedna istina, a to je da sam uvek časno radio u interesu Srbije”, navodi se u saopštenju Đelića upućeno medijima.

Kako prenosi portal B92, predsednik Vučić je u sinoć u emisiji „Debata“ na televiziji Prva tokom razgovora sa Brankicom Stranković pomenuo Đelića govoreći o “slučaju tetka”, ističući da ima poverenje u ministra odbrane Aleksandra Vulina.

„Za mene je bilo teško, ne ulazeći u suštinu. Rekao sam mu da je o tetkinom kauču govorio Božidar Đelić, koga narod pamti kao jednog od najvećih lopova, iako ja to ne bi tako rekao. Rekao sam Vulinu ‘gde si baš našao tetku’. On je rekao da je to istina. Pitao sam ga zašto nije iskoristio argument da se to desilo pre nego što je ušao u vlast. Veoma je važno što je to bilo pre nego što je bio na vlasti. Ja imam poverenje u njega da ništa nije ukrao, a nadležne institucije molim da urade svoj posao“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari