Đilas: Dug Srbije 27 milijardi evra, a vlast planira još 23,5

Ostavite komentar


  1. Postoje tri vrste egoista: egoisti koji sami žive i daju drugima da žive; egoisti koji sami žive ali ne daju drugima da žive; i na kraju, egoisti koji niti sami žive niti drugima daju da žive.

  2. Pitam gospodina Đilasa, čiji su to dugovi?! Čije dugove mi otplaćujemo?? Molim Vas, Vi i vaši tajkuni saradnici ste nas zadužili do maksimuma!

    1. Saro, SNS je preuzela vlast kada je dug bio oko 15 mlrd eura. Dalje racunajte sami..

    2. Ništa ne mari ionako odosmo u inostranstvo. Neka mu otplaćuju penzosi glasaci

    3. Nije istina…,odnosno lazes!Te podatke je lako proveriti!Kad je SNS dosla na vlast,dug je bio nepunih 15 milijardi!A sad…gospodjo(ce) Saro!?

    4. Saro cerko, baci SNS partijsku knjizicu i razmisljaj svojom glavom. Sigurno znas da brojis do sto pa racunaj od 15 do 27 i samo znaj da su to milijarde. Idodaj ono sto kaze predsednik koliko cemo se, ili koliko ce nas, zaduziti za narednih pet godina.
      Pa sve to uporedi sa dugom bivse SFRJ i s onim sto je tada uradjeno, koliko fabrika, hidrocentrala, …, i sve bilo u nasim rukama. Danas smo bez svojih fabrika, rudnika, banaka, pivara, …, bez zemlje koja se prodaje.
      Saro probudi se!

  3. Ala su SNS botovi pojačali učešće na forumima lista Danas. Džaba, istina se ne može sakriti.

  4. Zasto se ne manete politike? Vase prisustvo direktno tera vodu na njihovu vodenicu, narocito kada vi pricate o novcu, mislio sam da ste inteligentniji. Ili to namerno radite.

  5. U ovom listu je izašao članak da je prekjuče bilo 65 godina od kada je osnovana fabrika automobila u Srtbiji i početa proizvodnja popularnog „fiće“, koji je proizvođen sve do 1985.godine. Kasnije su se počeli proizvoditi i drugi modeli automobila. Rečeno je, takođe, da se ovih dana fabrika automobila u Kragujevcu gasi. Umesto toga postoje strane investicije i od automobilske industrije proizvode se kablovi u „Juri“.Tako je i u drugim oblastima. Stvarno smo napredovali. Živimo u zlatno doba.

  6. Znači tih 23 milijarde duga nisu napravljene, a vlast planira da ih napravi, bar tako Djilas tako kaže?Jel treba da na to odmah poverujemo?

  7. Znači od 27 milijardi, postojećeg duga, DS je ostavio 15 milijardi? Svaka čast, to neće moći da izmire ni naši praunuci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.