Đilas: Garantujem šest meseci nakon pada SNS, Srbiju nećete moći da prepoznate

Ostavite komentar


  1. Ozbiljne reči G-din Djilas koristi.
    Čime misli da garantuje?
    U zemlji u kojoj su reči izgubile svaki smisao a pogotovo obećanja i garantovanja.
    Ne kažu džabe na zapadu, put your money where your mouth is.

    1. Pomenuti je već bio na vlasti. I šta je uradio u tom periodu? Rekao bih jedno veliko ništa. Kakve su garancije da će nešto uraditi za opšte dobro? Ili će mu dolazak na vlast poslužiti da još više napuni ionako pune džepove? Kao i svi ostali koji se bore za vlast. Možemo da pljujemo bravara koliko želimo ali iza njega je ostalo nešto. A mnogo toga, takoreći sve, su od 2000. rasprodali u bescenje i ovi koji su na vlasti i ovi koji žele da dođu na vlast.

      1. Odvalis ti da „da je u periodu kad je bio na vlasti Djilas uradio jedno veliko nista“ i kao mi to treba da uzmemo za istinu? Koliko se JA secam, Beograd nije nikad bolje izgledao i bio odrzavan nego u periodu Djilasovog upravljanja gradom. Ja stvarno ne razumem sta tebi treba da te u to uveri, ako nisi botina, naravno: takvima kao tebi, da je kupio automobil, opet bi se zalio na njega, jer u medjuvremenu bi ti auto propao, a Djilas bi bio kriv jer ti nije novi nabavio, jel?

  2. PREDLAZEM DA SE Zakonom uredi da u Srbiji jedina opozicija moze biti postovani i cenjeni Djilas , naravno kad nije na vlasti , u tom slucaju kad je na vlasti jedina legitimna opozicija moze biti ,,SPS oni su isto dokazani i sirom razmerama ,jer nije lako da predsednik partije na Tribunalu za Ratne zlocine bude pravosnazno osdjen , i u skaldu stim bredndirani su da reklamiraju Srbiju po sveru u skladu sa Americkim stavom ,,da su Srbi ratni zlocinci ,, znaci Seselj se uklapa tipp top !!! ……sem ove gospodin niko drugi se neme pojaviti bilo gde sadasnji cenzus sa ni manje ni vise 10 000 clanova za osnivanje partije za svaku slucaj ce se povecati na 100 000 jtako da samo ova banda ima ,,licencu ,, za politicko delovanje , a osiromaseni narod moze samo da bira u koju c epartiju tj kod kog ,,gazde ,, >>> lepo kaze Beogradski Sidikat ….S#$# se na sistem ><< Malo je 25 miliona eura treba ljudima bar 100 miliona …….definicija sirotinje je ,,sirotinja je onaj kome je uvek malo tj kome nikad nije dosta ,,

  3. Čoveče, shvati to ne ide tako! Zamisli Merkel za par godina da želi da se vrati na vlast! Ne ide! Imali ste tolike godine i ništa niste uradili! Mora neko nov da dođje, vaše vreme je proslo!

    1. Kakvi ste vi botovi sumanuti pa to je strasno. Pa sta predlazes, status quo, da vladaju ove nesposobne neznalice i da decenijama pljujemo one pre njih jer su nas razocarali. Ajde bre more…

    2. Kakvi su, takvi su, oni su naša opozicija. A dok se Isus ne spusti direktno sa neba u Srbiju (i dobije vlast na “izborima“), trebalo bi da trpimo ove unapređene šešeljoide…

  4. Ovako su isto Vučić i Nikolić govorili na predizbornoj kampanji 2012. godine. Svi ste vi isti kada se dočepate vlasti. Objavite ovaj komentar ako ste stvarno nezavisni novinari.

  5. Aman covece, cemu to kada je burek 2 banke? Koliko god je ova vlast ocajna, imali smo prilike da vidimo i tebe. Jos uvek se secam onih platana na Bulevaru, da ne spominjem ostale, tipa kraduckanje. I ti , i ovaj koji je trenutno zaseo, treba da nestanete sa politicke scene, da bi ova zemlja imala nekakve sanse za napredak, mada priznajem da nism optimista.

  6. A gde su odgovori na pitanja : psovanje i pretnja policajcu, ostvarena ‚‚‚dobitit‚‚ od pre 600 miliona evra…

  7. vučića samo zanima kako da lapa od države i da tim novcem sponzoriše ovu diktaturu i njene aktivnosti na zamajavanju naroda.

  8. Vrlo verovatno. Sa ovakvom opozicijom, 6 meseci nakon pada SNS bi moglo da padne u nekoj dalekoj SF budućnosti…

  9. Što se tice sadašnje vlasti ona zbog korupcije , lopovluka , bahatosti i bezobrazluka mora hitno da nestane. Nikako ne sme da se ponovo pojavi Djilas, Tadic , Dacić……..Trivan, Šutanovac, Vlahovic , Udovički Djelic….i ogroman broj takvih. To bi znacilo isto, nećemo valjda okretušku.

  10. Ko je bio na vlasti sest meseci pre ovih hostaplera?Nadam se da je Djilas zadovoljan svojim imetkom i da ce se posvetiti,stvarno,dazvoju Srbije.Podrska.

  11. Problem je sto postoje podaci o platama,minimalcu,deviznim rezervama,kretanju kursa evra…,iz perioda vlasti njegove ekipe,a i sadasnje vlasti,pa ne znam koliko mu je pametno da govori o tim temama.I sada je stanje lose,ali vidim da mnogo ljudi misli da je g.Djilas adut vlasti,ovakve njegove izjave sve vise emituju i rezimski mediji,jer s njim na celu opozicije,vlast je spokojna,a i zahvalna mu je zbog gasenja protesta .

  12. Evo smatrajte me da sam nekakav bot ,ali mi nije jasno šta priča ovaj koji je bio tolike godine na vlasti ,pa ništa ne uradi da ovaj narod bude zadovoljan i srećan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.