Đilas: Informer, Srpski telegraf i Alo treba da se udruže

Ako porastu četiri odsto, pobediće na izborima. Među onima koji daju novac za kampanju nema predstavnika krupnog kapitala
Dragan Đilas odgovarao na pitanja građana na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Pošto pomenute novine uzimam od komšija za potpalu, primetio sam da je kvalitet papira opao pa bi bilo dobro da ga vrate na stari, jer neće vatra da uhvati odmah. Ajde uradite nesto!

  2. Gradjani dobro informisani postavljali nezgodna pitanja Djilasu.Bas su bezobrazni da traze od njega da prizna sve mahinacije koje odradio za vreme svog mandata

  3. Čini mi se da je, za razliku od Aje Jung, odgovarao na skoro sva pitanja, a ne samo na ona koja su mu prijatna…

  4. To je nešto što se zove sloboda medija, a vama ako to ne odgovara nemojte se baviti javnim poslom.

  5. Sone Odzaci sto pozajmljujes od komsije kad vec kupujes Informer, Alo i slicne koji odlicno gore. Dobar papir pa se brzo razgori.

  6. Vi , kome dnevni list Danas služi za potpalu, , treba da se stidite, sram da Vas bude, ako znate za sramotu. A ja da Vam kažem da tkz. novine Informer, Alo i Dneni telegraf koristim umesto toalet papira u klozetu , a to radi i dve trećine Srbije.

  7. Interesuje me dali se ovi botovi, koji papagajski prenose spinove tabloida i tabloidnih TV a ikada zapitaju, pa pored ovolikih krađa i štetočinstva tog Đilasa, šta on uopšte još radi na slobodi? Kako to da ga nije onaj milicijski apostol već strpao u zatvor a (ne)zavisno tužilaštvo nije u šleperu dovuklo optužujuće meterijale protiv, i bukagije pa u aps? I to u društvu Miškovića, Radulovića, Šapića, Šutanovca, Živkovića, ….. ? Svih onih kojima se ova punoglava SNS bratija ne dopada! I onda puna sloboda za kreativne tumače istine, Martinovića, Atlagića, Rističevića, Đuke, ….. na čelu sa Acom Srbinom, odma po povratku iz Hrvatske. Jedino ako ga Hrvati ne priupitaju, a imaju tajne spiskove, šta je 90 tih radio na Baniji, Kordunu, …. zalažući se za liniju mentora Šešelja, Kavovac, … do Vivovitice.
    Rešite bre to već jednom jer će vam zubi popadati od trtljanja jednog te istog! Sad se već i narod uveliko pita, koto i ja, što ne uradite ono što ste obećavali, tu borbu protiv kriminala i korupcije?

  8. vi što koristite novine u wc trebalo bi da pripazite na zdravlje ali ste očito zdravstveno nepismeni a izjave djilasa i jesu za wc

  9. Razumem kako nije preskakao pitanja, al mislim kako su mogli biti prikazani odgovori i na neka smislena, relevantna, nebotovska pitanja koja su bila zatrpana dole stotinama pitanja koje su pisali clanovi SNSa. Ovako smo mi ostali uskraceni za neka prava ozbiljna pitanja kao sto je dal ce nesto uraditi povodom splavova na savi i dunavu na novom beogradu i bespravnoj gradnji ispod nasipa i samim nasipom, dal ce pretvoriti staro sajmiste na novom beogradu u memorijalni park, sta ce uraditi s beogradom na vodi i sta planira napraviti umesto njega, kako planira srediti GSP itd. a SNSovci svakako nece procitati ove odgovore.

  10. Da, to je istina! I EU kaže za te novine da najviše lažu! Veličaju predsednika i ako pošaljete komentar koji kritikuje predsednika i SNS ne objavljuju.Neki novinari se bore za slobodu mišljenja i demokratiju, a u isto vreme novinari pojedinih novina tu slobodu guše i dodvoravaju se ljudima na vlasti!

  11. Iako je sam birao pitanja na koja je želeo da odgovori , nije me oduševio. Kritika , bez samokritike.
    Prvo nek me ubedi da je uspešno i razumno trošio Budžet Beograda , pa da priča o svemu ostalom.

  12. Mozda bi bilo najbolje da prestane da cita novine i slusa vesti, bilo bi mu sigurno mnogo lakse i lepse…hahaha

  13. Pa, nešto mi nije ni na jedno pitanje odgovorio ubedljivo i konkretno…Ili grešim?

  14. Te novine koje on danas proziva dok je bio na vlasti vesto su prikrivale njegove mucke a sada kada je istina izasla na videlo njemu ne odgovara

  15. Mozes ti Djilas da pricas sta hoces, narod jako dobro zna kakav si ti i na sta si spreman!

  16. Đilas će posle informera da tuži i telegraf i alo. Kada krene neka bar tuži sve dnevne novine jer su sve pisale o njemu.

  17. Vidi se da je bivsi gradonacelnik dobar za marketing i kako bi on da je gradonacelnik zabranio pojedine medije!

  18. Covek seta Beogradom uzdignute glave a vlast prica da je kriminalac.Izglasajte novu vlast koja ce kriminalce strpati u zatvor.Da vidimo hoce li Mali,Nesa i Vucko setati Knez Mihajlovom.

    1. Vala ove novine i jesu za gasenje, a onaj kvazinovinar Vucicevic za CZ.

  19. Maher za izbegavanje odgovora, menjanje teme i izvrtanje činjenica, sve u svemu , Đilas je jedan opasan prevarant i manipulator.

  20. mogućnost pobede na izborima u prestonici. “Vidim da je i po istraživanjima razlika takva da kad izađe još 50.000 Beograđana i porastemo četiri odsto – pobedićemo na ovim izborima” Pa jel moguce da je on ovo izjavio??? E pa on je stvarno neko ko veruje u sebe, nije ni to lose, ali evo sad ce mart, sumnjam da ce cela opozicija imati 40 zajedno 😀 Samouvereni Djiki 😉

  21. Djilasa treb ad bude sramota sta prica i cime se bavi. On zaista nije kako treba.i treb da ga je sramota da tako prica za medije i za televiziju. Nezna sta ce od besa pa ajde da nesto kaze pa lupio da je jedva ostao ziv.

  22. Od kada to što neko piše istinu se vodi kao laž? Niko od njih ništa nije izmislio u vezi Đilasa.

  23. Iz svih odgovora izbija ogromna arogancija, da to nikad nisam video do sada.. Toliko od mene.

  24. O vama niko ne sme nista da kaze, da napise. Ne sme ni da vas pita, a kamoli da kaze nesto. A, kada vas neko pita, kada samo kaze istinu, odmah hocete da tuzite, gonite, progonite. Hocete da ugusite istrazivacko novinarstvo. Da niko ne sme da pisne od vas. Pritom nista niste ni demantovali, samo lupetate gluposti kao da je neko u Srbiji lud. Ovo sto radite je brutalno gusenje, gazenje svih sloboda i prava, i to samo zato sto se neko usudio da napise istinu. Hocete da zabranite narodu da sazna istinu o vama i vasem sefu Miskovicu

  25. Na sva pitanja je odgovorio odrečno i nedorečeno, nisam ni očekivala da će da prizna bilo koju svoju grešku. Naročito mu je zanimljiv odgovor za most, cenu diktira kvadrat, a ne dužina mosta…To je vređanje zdravog razuma.

  26. Đilas i kompanija ne mogu da prebole što je sva njihova prljavština izašla na videlo.

  27. Neka izađe javno ispred građana, pa da ga priupitamo za sve malverzacije kojima se bavio dok je bio gradonačelnik i za sva zlodela iza kojih stoji njegovo ime. Pa da vidimo, može li nas gospodin Đilas pogledati u oči i poreći sve ono iza čega stoje jasni argumenti.

  28. Sta ima njemu ko da pomaze! On je dovoljno pokrao, ne treba mu ni Miskovic ni bilo ko drugi. Vraca se da ponovo dopuni svoje lopovske dzepove.

  29. Da se ujedine i novine i televizija pa da ih onda on preuzm i kupi.Sto bi se mucio sa tuzbama.Bolje da im bude vlasnik kao i velikoj vecini ostalih.

  30. Od studenta koji je dolazio u Beograd peske da skine Milosevica preobratio se u dzelata koji misli da treba samo on da zivi I da samo on ima pravo na lep zivot.

  31. Znaci oni nisu prihvatili da ih Djilas finansira i pisu sta on hoce,pa je zato odlucio da ih tuzi..

  32. Udruzujte se lopovi, pokusajte jos jednom ovaj narod da iscedite! Viste zlo a zlo NECE POBEDITI!!

  33. Posle ovih izjava ispada smesan, to on prizeljkuje jer on to radi a svaljuje krivicu na drugog.

  34. Gospodine Djilas, svaki portal ima pravo da pise o vama, jer ste Vi kandidat na ovim izborima. A sad, to sto se pise uglavnom u negativnom kontekstu, mislim da nisu krive novine, nego Vi. Vi ste krali, otpustali, lazno obecavali i rusili.

  35. Koliko budalastina i ne povezanih stvari izgovara ovaj covek, pa nisu ljudi ovce za sisanje bre, nisu amneziju doziveli pa se sad bune pa ces ti da ih potsetis kako to bese…

  36. За разлику од Ваших Опозиционих удруживања која су као РОГОВИ У ВРЕЋИ ови листови као и телевизије имају свој Кодекс и културу писања као и уређивачку политику која је објективна и која је у служби грађана ….

  37. Daje tolki novac na svoje reklamiranje, a nezna da vidi da pomogne nekim porodicama.

  38. Ne može Đilas a da ne pomene Vučića. On ne shvata da je Vučić mnogo bolji čovek i političar od njega, a i mnogo je pošteniji.

  39. Imao je priliku da se pokaze pa sta je uradio za vreme dok je bio na vlasti? Jedno veliko nista!

  40. Sve je to jedan kartel, doušnika db, ratnih huškača i profitera, kriminalnog i političkog podzemlja

  41. Beograd na vodi je zanimljiv projekat i videcmo sta ce do kraja biti ali ja sam optimistican.

  42. A šta ćemo sa onim medijima koji su protiv vlasti,neka se i oni napokon udruže i prestanu da se nazivaju nezavisnim.

  43. Djilas radi beograd na vodi fontanu renovira tolike zgrade koje u poslednjih decenija niko nije ni razmisljao o tome skadarliju itd.svaka ti cast dragane djilasu samo se pitam kako se ne stidis ti Zivkovic jankovic Jeremic i ostali opozicionari koji su u kampanji zalim vas ali nas narod je pametan i necete ih vise varati

  44. Kako je tesko ovom coveku da prica istinu. Mnogo mu tesko pada kad mora nesto konkretno i ispravno da kaze. Laganje mu bas ide od ruke.

  45. Djilas je navikao da tuzi da da gubi pa sve tako u krug. Oni pisu istinu a vreme je da se covek suoci sa stvarima koje je radio, nisu mu mediji krivi.

  46. Gospodine Đilas, to su štampani mediji a ne propale opozicione partije, nema potrebe da se udružuju.

  47. Čovek he u pravu. Ovde se radi o bolesnoj ljubomori političkih neistomišljenika koji ogovaranjrm protivnika žele da pridobiju glasačko telo.
    S toga su gradjani na potezu. Stanjr u Beogradu znaju i treba da glasanjem pokažu da li su za istindki razvoj grads oli za jevzinr i privremene turističke atrakcije,kao što su novogodišnje jelke i razne česme…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.