Đilas: Laži Ane Brnabić o stavovima SSP o korona virusu

Ostavite komentar


  1. Tacno jr sve ali neece ta osoba nazalost kao i ostali politucari da odgovaraju nikad na ovaj ocaj sto su napravili.

  2. Vučić je obezbedio vakcine kada niko nije imao, sagradio nove bolnice i kliničke centre, povečavao plate i penzije kad je ceo svet smanjivao, davao raznorazne novčane pomoći, zaposlio na hiljade lekara. Da je bio Đilas predsednik uzeo bi još 619 milijuna, a večina nas bi pomrla od korone virusa, i pokazao da smo među prvima u svetu po uspešnosti od korona virusa. Bogati Englezi dnevno preko 60 umlih, mnogo više nego mi.

  3. Pa dobro gospodine Đilas, kada ćete vi početi da govorite nešto što milioni Srba već ne znaju…hajde, malo nečega novoga… ne bi škodilo…

  4. Nije Vucic nista obezbedio ni sagradio vec drzava Srbija iz budzeta,e sad je pitanje koliko je sve to placeno a koliko je prikazano.Ista ta drzava se zaduzila izmedju 6 i 8 milijardi eura u vreme korone da bi „Vucic“ kupio respiratore i vakcine i pomogao narodu.Dajte zavrsne racune pa da vidimo ko se napljackao jer ce i nasi praunuci da vracaju „Vuciceve uspehe“.

  5. nivo laži ove diktature se svaki dan diže. još malo pa će nas uveravati danju da je napolju noć.

  6. @zdravko
    Ovde dnevno umire oko 50, a po tebi, „bogatih“ Engleza mnogo više, 60. Nas ima oko 7 miliona, a „bogatih“ Engleza preko 55 miliona. Trebalo bi da ih umire bar 400 dnevno da bi bili na istom nivou.
    Da je Đilas uzeo 619 miliona, odavno bi bio u zatvoru, zar ne?

  7. Šta pričaju ovi koji su u vreme zabrana okupljanja pozivali ljude da sede ispred skupštine i lupali u šerpe ,organizovali demonstracije.

Ostavite komentar


Politika

EU kao Vučićev "bankomat" 6

EU kao Vučićev „bankomat“

Tema Mosta Radija Slobodna Evropa bila je kako predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uspeva da dve godine nakon ruske agresije na Ukrajinu i dalje sedi na dve stolice - jednoj zapadnoj, drugoj ruskoj i kineskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.