Đilas na tviteru objavio da je zahtev za sastanak sa Makronom poslat 9. jula

Ostavite komentar


  1. mozda bi ga makron i primio kada bi znao ko je dilas ali covek malo poznat nije u parlamentu

    1. MakAron, govori neistinu pa on je isti kao i nas AV. Zapadu odgovara ova polupismena vlada, i klimoglavci, lakse dolaze do svojih pozicija. Srbija postaje kolonija.

      1. Trebalo je poslati dva pisma za sastanak, i to pocetkom jula. Problem takozvane opozicije je neorganizovanost, bezidejnost i apatija. Dok imamo ovakvu opoziciju AV ce vladati vecno, na zalost svij nas i Srbije.

  2. Stvarno, šta hoće opozicija? Da pokvari unosne poslove našem Predsedniku? Aerodrom je pao, nestrpljivo čekamo metro i spalionicu u Vinči…

    1. Stvarno, treba postaviti pitanje na šta sada liči aerodrom? Pre mesec dana putovao sam vampirskim čarterom AirCaira u Egipat, i sve nas putnike na raznim čarterima su pre pasoške kontrole strpali u jednu prostoriju na starom delu aerodroma, gužva je bila kao u GSP-u! To je valjda to “unapređenje“ koje su doneli francuzi?

  3. Pa suviše neozbiljno od opozicije,zakazivanje se vrši mnogo ranije.

  4. Sad Djiki, prvo prevedi to pismo na Francuski, pa tu izjavu snimi, i posalji medijima koji su protiv Baboj..a, neka ga malo prozovu za laganje. U Francuskoj to prolazi, nije Srbija.

  5. Pa, šta je tu iznenađenje?
    Francuska i mene voli kao što ja volim nju.

  6. Opozicija je poznata po obmanama. Sami doprinose da im se ovako desava, nesto hoce a nisu ispunili pravne norme, a posle ce Vucica da krive.

    1. Da li su vama botovima tupaviji komentari ili imena koja sebi smisljate.

      1. Tačno dokle taj nepismeni dns svet.Neka se ugleda ju na nas pismene i obrazovane.Djikas je budućnos i svi sendvičari mogu samo danas mrze.

  7. Vidi se koliko realnog osecaja za spoljnu politiku nemaju…Naeavno Vucic je opsenar i lazov ali na funkciji..pa mu sve to i sleduje app spolknopoliticjih susreta,pogotovo ako su praceni kombinacijama i lukrativnim interesima…a Djilas tehnokrata bi trebalo ipak da zna kako se ti sastanci pripremaju…a i da ambasada ‘zna i cesto ume“da zadrzi diplomatsku postu..i napravi zastoj…Trazite termin u Parizu..Makron ima partiju…sastanak tamo..i batalite da se brukate

    1. djilas je antitalenat za politiku, svi su ga oterali a on se uporno vraca – dokon covek, ili radi za vucica

  8. Dali ja mogu danas da zakažem sastanak sa Makronom,jel nije kasno.

    1. Možeš, ali probaj na nekom drugom jeziku pošto srpski ne znaš!

      1. A jel može na radikalskom francuskom (engleski gđe Filipovski smo već videli): Msje žipon ženepipa?

  9. Mnogo toga Đilas objavi na tviteru, ali ne znači da je tačno i istinito.

    1. Ti si navikao na pink, kurir, alo i informer koji istinu NE govore ni greskom.

  10. Ovo je veoma dobar argument i cinjenica za sve one koji se pitaju..kako je Vucicu dozvoljeno da radi ovo sto radi u 21 veku?! Dakle,prava i prva adresa za takva pitanja je „Zapad“..a ne rasprava sa izvrsiocem potencijalnih „dela“ Vucicem. Oni ga podrzavaju otvoreno i jasno..jos samo da nasa opozicija progleda .

  11. Dosta mu je zutih prsluka sto kukaju …jos mu treba Djilas i kompanija..

  12. Ne bi ih primio svakako cak i da su januara poslali zahtev. Ovde se radi o tome da ovaj propali bankar za tesku lovu daje av predizbornu podrsku isto kao sto je ranije radila Merkelova. Ocekujem da propali bankar primi av u Parizu krajem godine ili pocetkom a sve u starom oprobanom fazonu zaludjivanja ionako zaludjenog stanovnistva koje glasa za ovu hobotnicu.

  13. Ma,svi oni lažu,svi su diktatori,svi mrze SzS.samo su ovi tviter političari u pravu.Pa i Boško je isto to uradio kad je Putin dolazio,znči već vidjeno.Trebalo je da ga pozovete kod vas u šator i obučete žute prsluke,on inače voli takve.

    1. Ljubisa, permutovao si nesto, u satoru je informer slavio rodendan sa sve klupom na glavi, g. Brnabic i ostalima kojima je sator prirodno staniste.

  14. Ne vidim nikakvog razloga za ovakvo dodvoravanje nekom ko vas ne uzima za ozbiljno. Ocigledno nije zeleo susret sa vama, da se “ne zamera“ Vucicu, dovoljno ga je vec ponizio rasporedom sedenja, ne tako davno. Ovo ulagivanje me podseca na onog sns biraca, koji placnim glasom kaze Vucicu kako je ljuta na njega jer je do pojasa u govnima, ali ga bez obzirz na to i dalje najvise voli. Ova nacija jednostavno nije normalna, nemamo ni trunku samopostovanja i onda se cudimo sto nas svi j… kako stignu!

    1. Dragi Nidzo to o postovanju trebao si da se setis kada je Boris Tadic bio predsednik.Mrtva trka izmedju njegovog izvinjavanja i topljenja vojne tehnike.

    1. Fala bogu da vidim u opoziciji bar malo patriotizma. Ako se pitaš zbog čega??? …Pa to( naš) !!!!

      1. Pravopis samo ne vidis ‘fala’.

    2. Nije kasno, pre 6 dana. Ovo je 21. vek, mejlovi stižu odmah. Nego, zar se nije Vesić hvalio da njegovi prijatelji „presreću“ mejlove za N1? Pa mogli su da to urade i sa mejlom SzS za franc. ambasadu. Zašto da ne?

  15. MakAron, govori neistinu pa on je isti kao i nas AV. Zapadu odgovara ova polupismena vlada, i klimoglavci, lakse dolaze do svojih pozicija. Srbija postaje kolonija.

  16. Prvo bre odgovori narodu kako si uspeo da zaradiš te milione!!!!!, to je najvažnije za nas!!!!.

    1. Saro, pa tebi je Sarcevic pojam, ‘bre’, jadna li si..

  17. Pa Makron je politicar i on jednostavno zeli da izbegne srpske opozicione luzere koji ni ne znaju francuski jezik pa pisu neke dopise na naprednom (nivo I) Engleskom.

  18. Постоји консензус у Европи да се питање А.П.КиМ реши у оквиру Е.У.до краја 2019.г.односно пре редовних избора у 2020.г.у Србији.Доказ да је то тако јесте чињеница да нисмо први пут од 2012.г.имали „вандредне изборе“.Значи,Е.У.жели споразум Србије и А.П.КиМ.
    Уколико до споразума не дође због противљења садашње Скупштинске већине,врло брзо ће опозиција доћи на власт,каква год била и ко год чинио опозицију у Србији.
    Алтернатива владајућој коалицији постоји али Е.У.верује да садашња власт у Србији може постићи договор са А.П.КиМ и спречити да А.П.КиМ заувек остану „Амерички носач авиона на копну у Европи“ са БиХ као извору нестабилности у целокупној Европи и вечитом оправдању НАТО савеза за чвршће војно безбедносно присуство.Опозиција у Србији за сада до 2020.г.није алтернатива таквом плану и Е.У.и председника У.С.А.

  19. ovo je nekada bila proevropska opozicija, zar ne?
    a danas bi pred Putinom stajali mirno.
    nista novo, samo konstatujemo, maske su jos odavno pale…

  20. …vremenom će SzS shvatiti da ih je Zapad pustio niz vodu, zašto je to tako treba sagledati sa svih strana pa i samokritički!

  21. Francuskoj ambasadi se piše na Engleskom?! Možda bi i prihvatio Makaron kad bi se pričalo na francuskom

    1. Tebi ni srpski ne ide, posto ti je ‘Engleski’ velikim slovom. Inace, engleski je kao sluzbeni jezik priznat kod svih, osim kod srpskih politicara koji nas brukaju po celom svetu vodajuci prevodioce.

    2. Ništa se ti ne sekiraj, ima u francuskoj amabasadi ko savršeno dobro razume engleski, pa čak i srpski jezik. Zato jezik uopšte nije problem, a ni datum slanja, nasuprot onome što Makron priča.
      Ne, stvar je u tome što je Makron hteo da Vučiću jasno poruči „ja i mi u Evropi smo 100% na tvojoj strani i zato boraniju od tvoje opozicije ovog puta neću ni da konstatujem, ali…“
      E, vidiš, taj „ali“ ćemo tek da vidimo koliko će da nas košta. Između ostalog, već nas je koštao to da je MakAron ‘ladno pomenuo Srbiju i Kosovo kao dve države(!), a ni Vučić, ni bilo ko drugi od prisutnih – ni da trepne!
      Gde su sad protetstne note i Dačićeva i Vulinova ljutnja i sarkastična pametovanja, kad nam neko drugi i po našoj proceni, manje bitan kaže to isto?

      1. Svaka čast, konačno da neko uoči bitnu stvar u vezi ovog francuskog patuljka. „‘ladno pomenuo Srbiju i Kosovo kao dve države(!)”.
        Najbitnija stavka, a bačena u zasenak međusobnog prepucavanja podanika pozicije i opozicije. Kad postanemo svesniji kao narod shvatićemo šta je bitno a šta ne.

    3. Председник Француске се обратио Србима на Српском језику и одржао говор,што председник Русије никад у историји није учинио,није никад ни поменуо Српског грофа Владисављевића или Српску мајку првог Руског Цара Ивана који је први применио „Законо правило“Светог Саве у Русији.
      Мудром доста а паметном и превише да донесе закључак да је Француска вечити и једини пријатељ Србије у Европи.

      1. Vi stvarno verujete da nam je Francuska prijatelj?! Prvi su bili 99-te za bombardovanje, medu prvima priznali nezavisno Kosovo 2008-me, nedavno nisu „isporučili“ Haradinaja, ovog našeg stavili u zapećak na proslavi…Treba još???

        1. Француска је трезор културе,у 14. веку су Папу сместили из Рима у Авињон,са свом архивом.Дело о управљању Царством од Цара Источног царства Константина из 10 века су Французи сачували,дело је аутентично,без обзира на мишљење историчара,такође Франачке хронике су сачуване,то су дела која су битна за познавање Српске историје у 6 веку све до 11 века,и то су Французи сачували и објавили истину.
          Са друге стране у Русији се налази 1500 Српских писаних споменика која чаме у депојима Ермитража.Вуканово јевањђеље ,164 страна Мирослављевог јевањђеља није враћене,да не набрајам даље.Зар Ви заиста верујете да је Русија пријатељ Србији.Русија је гласала за санкције Југославији 1991.г.а без Руске сагласности Југославија никада не би била бомбардована. Чињеница.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.