Đilas: Ne želim da se valjam po radikalskom blatu, to je teren za koji ova vlast jedino zna

Ostavite komentar


  1. Zamislimo da postoji barem neko dostojan,ne mislim na ovoga koji se nameštena opozicija. Koliko bi vlast izdržala. Do sutra uveče,siguran sam. Dakle,jesmo svakakvi i glupi i pokvareni ali posle svega i zbog ovoga očajni i beznadežni.Ne preostaje ništa osim bežanja i nezaineresovanosti.

  2. Da mogu najpoznatiji kolumnisti, tačnije reći analitičari na osnovu svojih čula, da shvate koliko treba pameti i truda da se oformi preduzeće, kompaniju koja profitabilno radi, ta još kada bi hteli da doznaju kojim se sve poslovima bavio i bavi dipl. inž. vazduhoplovstva, Dragan Đilas i u svemu uspešan bio, i kao grdonačelnik Beograda, onda bi makar neko ko ima izrazitu sposobnost analitičkog raspoznavanja ličnosti zdušno ga podržao kao jednog, po meni jedinog, lidera opozicije kao spasioca Srbije i to malo ljudi šti je preostalo u njoj.
    A nisu u stanju, zbog mentalne inercije, da shvate da se sami odnose asocijalno jer svoja gledišta zasnivaju na ličnoj percepciji, a ne na osnovu kognitivnog i afektivnog zauzimanja tuđeg gledišta. Što znači nisu samo političari i narod krivi što ludaci i prostaci vode Srbiju u popast, već isto toliko ako ne i najviše krivi ANALITIČARI NAŠE BOLESTI.

    1. Slažem se ali u uredjenoj zemlji. Sigurno je tako. Čuo sam medjutim za čoveka koji je na nekom samo malo većem mestu u jednom preduzeću,koji je otvorio nekolilo firmi,koristi resurse tog preduzeća čak i radnike istog a profit stavlja u sopstveni dzep. Naravno preko tih firmi mora da se posluje. U tome je razlika.

  3. Vrati sav novac koji ste uzeli od građana Srbije, i sve ono.što si se obogatio.,dok su bio na vlasti. Drsgsn Đilas zaista se obogatio dok je bio tajkun.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.