Đilas o dogovoru vlasti i dela opozicije: Demokratija u Srbiji je ubijena

Ostavite komentar


  1. Demokratija je ubijena za vreme kada je gospodin Đilas bio na vlasti. Narod to odlično zna i osetio je na svojoj koži, njegovo korumpirano i bahato ponašanje više ne sme da se ponovi.

  2. Ostaje samo jedna sitnica, a to je da u tu priču ubediš i narod koji si već jednom za*ebao.

  3. Bojkot. Ne izlazite. Uslovi su gori nego ranije. Država krminalizovana. Kako u njoj birati.

  4. Recicu samo, da niko nema tapiju nad opozicijom i da sebe naziva jedinim njenim predstavnikom.

  5. Bre Dobro jutro dragi moj Rodjo ja Mislim tako je svuda see krade pljacka I ubija u Drzavi zvana Srbija Nema Demokratije I’ma samo Hvala Bogu Diktature kod Antihrista.Mr.Vucic.Alejsandra I njegovog sina Nesretnoga Mr.Danila .!?

  6. Da se opozicija drzi boljih stavova i jedinstva bili bi prava opozicija, ovako su samo price iznova iste a nikakve akcije i promene. Srecno Vam bilo!

  7. Demokratija je ubijena u vreme kada je Djilas imao vlast u rukama, a narod je bio kao stoka. Nisu imali sta da jedu niti gde da zarade, vazno da je Djilas krao pare.

  8. Ovaj priča o demokratiji??? „A gde ćeš ti da radiš, kad ja dodjem na vlast“? To je njegova demoNkratija.

  9. ja licno sam za bojkot, ali ako opozicija (SSP & NS & …) odluci da izadnje, ja cu rado glasati za njih. Nebih se slozio sa komentarima kako je Djilas unistio DS i kriminalizovao drzavu, jer je on ipak bio samo gradonacelnik. Pre mi se cini da je sav kukolj is ondasnje DS pretrcao tamo gde „ima meda“, to jest u SNS.
    Sa druge strane, ako opozicija odluci da izadje u vise kolona, onda treba svi gradjani da glasaju, da makar pokusavmo da se resimo ovog zla na miran nacin.

  10. Deo opozicije i vlast su našli zajednički jezik, sklopili neki dogovor, samo Đilas ne može nisakim ništa da se dogovori.

  11. Izborni zakon su donele Demokrate sa im ne valja, deo opozicije ovim sporazum je poboljšao izborneuslove,

  12. Govori čovek koje doveo na ivicu bankrota i Beograd i Srbiju i njegovo bahađenje dok je bio vlast svima je poznato.

  13. Sam je sebe ovde pokopao. Do dogovora je doslo,, znaci da postoji demokratija i da je vlast uspela da se dogovori sa nekim ko razlicito misli.

  14. Ako su kradeni izbori pre 10 godina zašto se sada nebi krali. Gradjani odlučuju a ne ja i vi što mislite da ste pokradeni a nemate 3% glasova i kradja je najmerodavnija reč za vas.

  15. meni govori da ste nesposobni čim se do sad niste izborili za nešto za šta je trebalo da se izborite. Nesposobnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.