Đilas odbio Jankovića

Ostavite komentar


  1. Janković se mnogo "zaigrao" al mu očigledno ne prolazi sa Đilasom…znači "rampa" na jedan!

  2. Opozicija se toliko raspala, da ne samo da nemaju nikakve sanse, vec su postali dosadni i nevidljivi, bez plana i programa, sem naravno njihovih cuvenih kritika, na koje niko vise i ne obraca paznju jer su sve same neistine.

  3. Očigledno da Janković ne može ni sa kim… tj u opoziciji niko sa nikim ne može što bi naš narod reko "ko rogovi u vreću"!

  4. Jasno je da je za Đilasa neprihvatljivo da bude potčinjen bilo kome iz opozicije.Za njega je ispod časti da bude nečiji član, a ne i predsednik te stranke.

  5. Pametno, preciznije, najpametnije da Đilas bude gradonačelnik, zato što sada mnogo više zna od drugih kandidata, jer je radio taj posao. Neiskustvo u radu je najveća mana naših političara, i to na najvažnijim funkncijama, pa za iskusne ljude deluju kao dečurlija koja se igra državom. Naravno, u toj igi najprimetan i naštetniji od svih je Aleksandar Vučić. Nešto više štetniji od njega su bili Milošević i Šešelj, a tu je i Koštunica, i još neki. Vučić je i problematična ličnost, jer je predsednik tri najvišlje institucije u državi, i još nekoliko ministarstava, kao i glavni urednika u nekoliko primtivnih i zlih televizija. Kao i urednik u veći broj novina, a sve sa gorim od goreg programa i pisanih sadržaja. To vide ovi iz Evrope, ali im odogovara, jer postižu svoje ciljeve, a nemaju obavezu da brinu šta će ostati od Srbije, samo da ne smeta drugima u regionu.

  6. Molim redakciju da pojasni kada su poceli da vrse objavu ovakvih botovskih sns tekstova.Da li vi mislite da su celom narodu svrake popile mozak.
    Vas bivsi citalac

  7. Nebitno je ko će biti kandidat psg, birači najveće poverenje imaju u vladajuću koaliciju i mislim da je rezultat beogradskih izbora biti izvesan.

  8. Ovo da je Jankovic ponudio Djilasu da bude gradonacelnik,a on ga kao odbio je toliko smesno,da smesnije ne moze biti

  9. Jedini ozbiljan kandidat opozicije mogao bi biti novobeogradski precednik. Djilas Sutanovac jovanovic cela nekadasnja porazena vise puta opozicija su nesposobni gubitnici i morali bi u svakoj drugoj drzavi da traze neki drugi posao tojest drugo zanimanje. Cinjenics ds i dslje se motaju kso neki lideri opozicije ssmo jos govori kako sada rade za SNS interese.

  10. Saša Janković je pokazao kako treba da se ponaša i radi pošten političar. NJegovo vreme mora doći jer će trebati spasavati Srbiju od ovih smešnih primitivaca.
    Vi, što glasate za SNS i Vučića ili ste korumpirani ili polupismeni.
    Jedino mogu da razumem one koji su morali ući u SNS da bi prehranili porodicu.
    Oni su ogorčeni što su se morali poniziti!

  11. Jedini Saša Janković nije opterećen lošim iskustvom i ličnim ambicijama i moći će principijelno da se uključi i sve što treba iz osnova menjati, Sposoban je za taj ogroman posao, staložen je i može sve da obuhvati i da uskladi istovremene suštinske promene – kakva su neophodne društvu. SNS je sve zagadio. i sve će morati bitno da se menja. A Djilas? Djilas se obogatio dok je bio gradonačelnik i očigledno je da mu nije dosta, jer svoje čojstvo ne ume da potvrdjuje na drugi način, do sticnjem imovine. Svi znamo da je TAKAV čovek i ne želimo takvog čoveka više.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.