Đilas: Odluka o izborima biće doneta do kraja oktobra

Ostavite komentar


  1. Ako ti ne izades na izbore ne zmam kako će svet funkcionisati dalje!?Staće planeta!

  2. Kad bi malo vise pricali o stvarnim potrebama gradjana a manje o milionima i njihovoj raspodeli mozda bi i imali sanse.

  3. vi slobodno izlazite ali ja više ne izlazim na izbore dok se makar mediji ne otvore. bez toga izbori su unapred izgubljeni i neću da gubim svojih sat-dva slobodnog vremena nedeljom.

  4. Da podsetim godpodina Đilasa da je 2012 prekršio odluku predsedništva Demokratske stranke i učestvovao u vlasti sa SNS u 4 Beogradske opštine. Takođe, tvrdio je nakon bojkota izbora da neće sarađivati sa strankama koje su učestvovale na istim. U stranku je primio gospođicu Reković iz 1 od 5 miliona, aktivno je u savezu sa PSG. Čime garantuje da sutra opet neće uraditi nešto suprotno onome što je tvrdio.

  5. Izlazi cela Srbija i dijaspora da počistimo radikalske kriminalce s vlasti zauvek!!

  6. Izbori za Đilasa su reseni izgubio je neisplatimu se da uopste krece kanpanju kad vidi kolko ga malo naroda podrzava ima da se razocara.

  7. Zaista,neznam zašto dozvoljavate komentare ovih kupljenih za sendvič botova iz SNS a da nam zagadjuju i ovo malo slobodnog prostora.

  8. Nema izlaska na izbore sve dok prvorodjeni ne podnese sve ostavke na politickim funkcijama. To je i moralna i ustavna sila!!! Zasto se ne forsira samo taj pritisak i videcete uspeh!!!

  9. Eee, ko je našao da priča o kriminalu… Znači, ako proceni da će da prdje cenzus, ide na izbire, a ako ne, bojkot

  10. IZLAZAK!!! Posle pljacke izbora i objavljivanja rezultata pljacke, idemo SVI na ulice! Mafija nece otvoriti medije pred izbore, niti stupiti u kulturan dijalog. To je evidentno!

  11. Čitam… Djilasovu..izjavu..dovoljno podrobnu..detaljima objašnjenu ,za početak paranja tj skidanja SNS..
    sa političke scene Srbije .. ali i iz njene problematične istorije ..poslednjih 30 godina..Ova izjava D.Djilasa .daje mi snagu ali i još nešto strpljenja .da uklonimo.Srbiju iz gliba iz
    .politike
    nepodobnog. A.Vucica.
    Kao ne stranačka osoba ..hoću da verujem ..da je SNS .u dosao..dolazi KRAJ!
    Neće biti lako, ali ni sporo, jer svako lečenje u početku bolesti traži strpljenje…upornost..izdržljivost i SNAGU.

  12. fer izbore tek po formiranju tehnicke vlade i nezavisnog tuzioca, jer bolje dzaba lezat neg dzaba radit!

  13. Nikakav problem, samo što su oni koji su dobili pomoć dobili i zadatak da opljuju po Vučiću i po Srbiji.

  14. Cenim Đilasa jer je bio dobar gradonačelnik, sad kako je i koliko zaradio to neka cene nadležni organi a pošto vidimo da nemaju ništa onda čemu dalja priča.
    Ono što mi smeta jeste njegova nesigurnost u stavovima.
    13. Marta je izjavio:
    Do kraja godine očekujem slobodne izbore i odlazak ovog režima u istoriju.

    Evo, stiže kraj godine i od toga ništa. Bilo bi dosledno da izađe sa izjavom zašto je to tako i zašto je pogrešio. Umesto toga, sada imamo priču o učešću na izborima pa se pitam o čemu se tu zapravo radi?!
    Da li postoje neki tajni dogovori, narod se ne poziva na proteste, opozicija se ponaša vrlo nesigurno i kao da nema odgovor kako dalje.
    Ako smatraju da narod nije spreman na proteste pa onda lepo neka tako i izjave, neka operu ruke i povuku se iz politike. Eno ga Navaljni u Rusiji, on može da bude primer kako se bori za ideale. Čovek robija a mogao je udobno da živi u Nemačkoj.
    Aleksandar Obradović, 2 godine je na belom hlebu jer nije hteo da ćuti.
    Dakle, potrebna je lična žrtva! A to znači da vođe opozicije pozovu narod na protest, zauzmu mesto na stepeništu ispred Skupštine i nema razilaženja!

  15. Poštovani botovi, ovde nemate šta da tražite. Džaba trošite vreme na ovom sajtu. Mislim, dobrodošli su vaši komentari, ali potrudite se da to bude vaši komentari. P.S. Pišem u svoje ime, ali verujem da se veliki deo čitalaca Danasa slaže sa mnom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.