Đilas: Ovaj režim je elementarna nepogoda poput poplave

Ostavite komentar


  1. Poplava je blaga rec, ovaj rezim je nalik cunamiju pracen uraganom 5-te gategorije. Zbrisace Srbiju sa lica Zemlje.

    1. Šta onda reći za tvoj režim koji je vladao od 2000.do 2012,kakvi su tek oni nepogoda?Kao udara komete prečnika 10 km. u Zemlju.

  2. Rezim je kopija jula i 90 ali u blazem smislu uz dodvoravanje zapadnim silama a i ovaj je i dalje ministar informisanja.bojkot

    1. Boli tebe PKB,uzećeš ga i vratiti sebi,kao što si planirao.Bio si na vlasti i pokazao koliko “brineš“ o gradjanima…jedno 25 miliona puta više od svih.Pionirski park si lepo “uredio“ da se deca “igraju“.

      1. Bože, da li vi radikali u armani odelima imate neki pravi argument ili kao ona vaša glavna bitanga ponavljate mantru kako je Đilas lopov ukrao 500 miliona?

  3. Teška demagogija, očito mu je politika samo zanimacija, ako usput nešto ućari, super.
    Vučić je pak totalno predan politici i borbi za vlast, krade ali bogami i radi.
    Nema Srbija na vidiku ličnosti i partiju koja bi zamenila ovaj režim, pa nas čeka još dugih deset godina gledanja u Vučićevu gadnu pojavu.

  4. Alo djiki pa mislis da smo pali sa kruske pa tvoja bivsa stranka je prodala izvore vode,nis,zastavu. Tvoja bivsa stranka unistila je grad Mladenovac prodala je sve firme. To sto si promenio stranku to jest napravio novu jel su te iz ds oterali jel si ih zaduzio mislis da ce ti neko poveruje kako si se promenio. Nece narod nije vise lakomislen pa da nasedne na tvoje peazne price i obecanja.

  5. Што се мене лично тиче, ти сигурно нећеш дочи као ведро време после тих поплава. Прво што си учинио као градоначелник је да си укинуо социјалну помоћ одређеним категоримам грађана. Сада се искрено намдам да ће са ттом поплавом отићи и ти.

  6. Za tvoju obaveštenost upravo je Angela Merkel izjavila da je srpska privreda najveća rastuća privreda u regionu.Pišeš i žališ se svakoj medj. Instituciji koja pohvali srpsku privredu za rast.A što se tiče zatvora ne prizivaju tu instituciju puno bolje za tebe

    1. Hahahaha najveća rastuća privreda. Brale vi kad lažete vi lažete gore od pseta. Izvinjavam se psima na poređenju sa vama.

  7. Jos samo kad bi ste nas ubedili da niste u tajnom DILU sa istim tim rezimom za koga je malo reci da je elementarna nepogoda, jer on je KUGA, organizovana kao HOBOTNICA.
    Javno SNS napada Djilasa zbog medijskog biznisa, a Djilas vlast zbog haosa u svemu, a pre svega u medijima. Ali tajno najblizi Vucicevi i Djilasovi saradnici dilerisu li dilerisu udruzeni.
    Sta je Srbija dozivela, da joj je svaka alternativa gora od prethodne.
    I ko ce takvu narko-GUBAVU Srbiju da primi bilo gde, a narocito u Evropsku uniju.
    Posto nas tajne drzavne sluzbe koje debelo placamo ne stite od ovog zla, pobunimo se mi sami u nekom GENERALNOM STRAJKU, kako nebi doziveli sudbinu Sirijaca, da nas iz nase rodjene kuce proteraju zlocinci opste prakse po sistemu DODJOSE DIVLJI DA ISTERAJU PITOME.
    P.s za objavljivanje komentara nema smetnjì sem cenzure i progona istine iz srpskih medija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.