Đilas pita Vučića: Da li je laž da se najmanje dve milijarde evra iz budžeta nenamenski troše

Ostavite komentar


  1. Đilas je smešan. Kakav god da bude odgovor biće lažan, osim ako opet ne odgovori pitanjem.

    1. Za Dida samo jedno pitanje.Odakle 619 m. evrića,dok je bio na vlasti?Sam rekao,znači nije laž.Sad još da reši kako sa ovima koji su potpisivali ugovore u njegovoj firmi umesto njega,jer neće niko od njih u apsanu umesto njega…rasčivijaće se i to…polako.

  2. Da ne ocekujes mozda odgovor a da bude istinit? Cak i da se udostoji da bilo sta kaze, bice Djilas je lopov koji je……bla bla bla.

    1. U pravu si…najzad da se složimo…dakle rekao si “Djilas je lopov“…i za nagradu što si priznao,daću ti da opravdaš svoj nadimak.

  3. Ovo je sarlatanska vlast, nezna se ni ko pije ni ko placa
    Svako troši koliko hoće i niko nikom ne polaze račune, a narod gladan

    1. Prethodna je bila zlatna, radnici su ziveli u zlatnom dobu a onda su glasali protiv nje. Magija.

      1. Za ovu sadašnju jeste zlatna, puno se stvari zaboravilo od toga kakva je Srbija preuzeta 2000 od Miloševića a SNS je dobio poprilično uređenu državu i to će raskantati

  4. Pa kako Kokeza da opere pare bez stadiona? Kako da se zaposle stranački kadrovi(botovi) ako se ne pomogne IT sektoru? Pa ko će da opere i usmeri novac gde je „najpotrebniji“ ako se prihvati to što vi predlažete. Pa ne može SNS elita da trpi zbog širokog altruizma, nema smisla, nisu se zato upuštali u politiku. Javno dobro je uvek posle ličnog dobra, zar ne?.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.