Đilas: Ponoš može da ujedini Srbiju

Ostavite komentar


  1. Da li kod nas postoji nešto, kao naprimer u USA, kriterijum, pravilo, običaj, uslovi i sl. pod kojima se neko može kandidovati na izborima za predsednika ove države. I da li znate zašto nekada najbolji Henri Kisindžer, nije mogao da se kandiduje za predsednika?

  2. Ajde za pocetak neka ujedini vas tzv opzicone prvake. Tebe, Jermica, Tadica, Lutovca, Malog, Sapica, Vesica i ostale. Kakva je stranka bila kad ste svi bili zajedno?

  3. Ponoš je uništitelj naše Vojske, Nato predstavnik i ima hrvatski pasoš i veći deo opozicije ga ne podržava. Takav odgovara samo Djilasu i njegov radnicima iz Multikoma i nikome više.

  4. Možete li da „prevedete“:
    Tih 12000 hiljada po hektaru-koliko je onda to po jutru?

  5. Dragane, mislim da Ponoš nije dobar kandidat. Pogrešno je što opozicija nije istakla Mariniku, ali možda i bolje , zbog njene bezbednosti.

  6. Šta mu je poenta života penzija ili plata I dalje kao da kiseonik bude uvek čist vazduh, I zelene površine, I da se vozi biciklom….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.