Đilas posle sastanka sa Vučićem: Tražio sam nove izbore u Beogradu, odgovor najavljen do kraja nedelje

Ostavite komentar


  1. Tek ce se videti koliko je stete naneo sebi a i onoma koju su glasali za njega !! A Vi pogodite na koga mislim !!

  2. Zasto bi odlazak na razgovor coveka, na cijem blacenju i unistavanju Vucic gradi svoj propagandni opstanka na vlasti, bio „izuzetno stetan korak,sa nesagledivim posledicama“?Koga je time Djilas izneverio?Zavetnike,NADU,Dveri,Simu Spasica?

  3. Vucicu je DJilas potreban kao opozicioni lider radi uvodjenja sankcija Rusiji.Pred Srbijom su teski dani.Drzava nije mogla da proda svoje obveznice.Nema kredita.Ocigledno,pritisak je ogroman.Opredeliti se moramo.Nece biti investicija,evr.fondova,kredita,standard ce se dalje urusavati.Jedno kajanje nam negine.

  4. Dragane, kakvo si Ti razocarenje, ali dobro je da su maske pale. Srecno Ti bilo sa Vucicem u koaliciji!!!

  5. Svaka čast Draganu Djilasu! Samo nek se okane Jeremića i sličnih koji opoziciju vuku na dno

  6. Разговор са Вучићем? Договор са њим? Ха, ха… Па ово су шокови. Ко још може том лику веровати на реч? Лепо је што неко хоће да разговара, али са њим? Па дајте молим вас…

  7. Za sergijje miletica izneverio je svoju decu,zbog kojih je plakao kad su palili baklje i na ulazu mu pisali pretece grafite.

  8. Kakvi su to dogovori izmedju politicara o ponavljanju izbora? Postoji zakon koji jasno sve definise.. Nek se dogovore rogovi u vreci kako ce da vode grad, nema smisla da gradjane opet vucaju na izbore.. ovo ne moze biti dobro, ako se vlada i opozicija dogovaraju o tome da li im odvovara ili ne odgovara ishod izbora koja je poenta izlaska na izbore?

  9. Vucic je po svojoj duznosti jednog pravog drzavnika uvazio Djilasa i ako apsolutno je bez osnova a i kako je Djilas vodio svoju kampanju protiv Vucica, pa cak i njegove porodice, nije ni zavrednovao bilo kakav razgovor i pregovor. Opet je Vucic na visini zadatka kao i uvek jer mu je Srbija na prvom mestu, ispred sujete i svih drugih osecaja. Cak je i temu uvazio i nije doneo odluku na prvu loptu vec ostavio prostora da razmisli sta je za Beograd u ovom trenutku najprosperitetnije.

  10. Pa koga ovi zezaju? Oni se cuju telefonom 2 puta dnevno makar. Ovo je sve jedna obicna sarada za mase.

  11. Mora Vučić da ima neki štap pri ruci za Dačića – Đilasa kao veću batinu sa pretnjom novih izbora ili štapiće (razne POKS-ove). Inače će alavost ići do premijerske fotelje stranke koja je potpuno bez ideologije i samo je zanimaju upravo fotelje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.