Đilas prvi, Janković poslednji na listi

Bivši gradonačelnik sa koalicionim partnerima osnovao grupu građana

Ostavite komentar


  1. Kad sve sagledam, list Danas nije naklonjen celoj opoziciji podjednako. Djilas je tu glavni. Zbog cega je tako nije tesko zakljuciti. Ili i vi imate svoje favorite , kao sto ima Pink, Hepy RTS. O Djilasu i grupaciji oko njega svaki dan ima po nesto, (te podnijeli listu, te Djilas rekao ovo, Jeremic ono, Sandra , Borko , Djordje itd), uglavnom svaki dan ima nesto oko Djilasove liste, Drugi su samo u tragovima. Saberite clanke pa se uverite.

  2. Opozicija se udruzila pokusace lazima i obmanama da izigra poverenje gradjana , znamo kakvi su necemo im to dozvoliti.

  3. Mislim da bi Đilas bolje prošao da na izbore ide bez Jankovića kome je žestoko ali i opravdano opala popularnost poslednjih par meseci. Učešće Jankovića definitivno donosi pobedu SNS na izborima.

  4. Skupiše se svi sa koca i konopca …još im Tači i Haradinaj fale pa da zaokruže cirkus!!!

  5. Zasto je Jankovic poslednji?Zato sto je Zakonom o izboru odbornika regulisano da se prilikom izbora mora postovati redosled na izbornoj listi i ako, na primer Djilasova lista osvoji 31 osbornicko mesto u skupstini grada, svi ostali posle broj 31 – nisu izabrani.SNS pravi budale od biraca u dogovoru sa kandidatima sa pocetka liste, koji sluze kao udica, jer su unapred rekli da nece biti odbornici.Kako smo videli na pocetku liste su kandidati koji ce po dogovoru, podneti ostavke, pa ce zaista biti izabrani i oni – koji ustvari nisu – izabrani.Mamac za naivne birace.Kako vidimo Jankovic ne zeli da bude gradski odbornik, a glasaci pre zaokruzivanja pogledaju prve na listi i poslednjeg.

  6. Javili se botovi sa jedva sastavljenim prostoprosirenim rečenicama, ali lupaju minus ili plus po naredjenju. Kako da citaju Danas kad njihov mentalni sklop ništa ne shvata.

  7. CENTRALNE gradske opštine će glasati za Đilasa i opoziciju, zato eveo predloga kako da D.Đilas dobije preko 30% glasova građana PRIGRADSKIH opština : 1). predvideti podelu velikih opština i stavranje novih oko Borče, Avale, Savskih blokova, Žarkova, Vinče,… ; 2).bolje saobraćajno povezivanje periferije i centra grada ; 3).mame sa dvoje i više dece da rade 6 sati (grad doplaćuje 2 sata – 80evra/mesečno) kako bi izbegle saobraćajne gužve i pre došle kući ;

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.