Đilas: Shvatam kako je onima na Kosovu koji ne podržavaju Vučića

Predstavnici Saveza za Srbiju navode da postoji pritisak političkih protivnika zbog kosovskih protesta "Jedan od pet miliona"

Ostavite komentar


  1. Svi vi morate konkretno da se izjasnite u vezi Kosova jer bar polovina gradjana je frustrirana nekakvim priznavenjem nezavisnosti.A to o pomirenju dva naroda nista ne govori,morate biti jasni sa svojom vizijom,a ne da se ide u novu prevaru naroda.Ima mnogo modela u svetu po kojima to moze funkcionisati bez nezavisnosti,pa neka svi to prouce jer svako u svom poslu mora biti profesionalac.Ne bi mogao gradj.ing.da radi mimo zakona i propisa.Pa ne moze niko.

    1. Mrki,
      ima i nas koji smo frustrirani nepriznavanjem nezavisne države Kosovo.
      Kosovo je odavno nezavisno, Kosovo nikada neće prstati da se vrati u okvire Srbije, Srbija nikada neće moći na silu da vrati Kosovo u svoje okvire. Koga lažete? Šta će vam to? Otreznite se.
      Mrki, ako ovo noje dovoljno da shvatiš realnu situaciju, molim te elaboriraj svoju izjavu „Ima mnogo modela u svetu po kojima to moze funkcionisati bez nezavisnosti“. Molim te prosvetli me koji su to modeli i koji je od tih modela najbolji, tj. koji će naterati jednog (Kosovo) koji nikako neće s drugim (Srbija) da žive u jednoj državi?

    1. Verovatno mnogo toga shvata ali botovsko razmisljanje ne shvata kao I ja. To je nebeska tajna nedokuciva obicnom coveku?

  2. Djilasove žalopojke za Srbima na Kosovu,ne ide zajedno sa drvećem u Bulevaru revolucije ni sa „Bus/plus“kartama,a kamoli za 500 hiljada.koje je dobio na poklon.Takve kao on treba istrebiti kao buve ispod ćilima.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 9

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.