Đilas: Sram te bilo, Vučiću

Ostavite komentar


  1. A.Vučić ima opasne savetnike iz sveta, koji su možda isplanirali ubistvo Olivera Ivanovića, da bi organizovali Vučiću da ide na Kosovo i razgovara sa Srbima !! Ni Vučić ne zna šta je sledeći korak koji su isplanirali savetnici iz sveta , da li priznanje Kosova ili početak sukoba.

  2. Најважније је да је Председник Вучић схватио две ствари : 1). да у политици морамо бити РЕАЛНИ, тј. да не смемо давати лажну наду Србима да ће се КиМ вратити у Србију , а да ће се 1,8 милиона Албанаца иселити у Албанију и Македонију (као што је некада причао Шешељ) ; 2). да је за опстанак Срба на КиМ, неопходно више ИНВЕСТИЦИЈА из Србије (за отварање нових радних места) !

  3. Sto puta sam napiso komentar i proglasio vucica sramnim i lazljivcem ali podguzna buva iz novina DANAS nikad nije hteo objaviti koment.

  4. Neverovatni su ovi iz SNS-a. Kao papagaji ponavljaju stalno jedno te isto. Interesuje me samo kako će da prokomentarišu činjenicu da se skoro svaki mesec sa priznanicama za Infostan u Beogradu traži da građani uplate donaciju za Narodne kuhinje na Kosovu. Osiromašeni građani kojima je ova vlast oduzela 10% od zarada i 10 i više % od penzija. Kada su vam puna usta tog Kosova onda država preko Crvenog krsta treba da brine o Narodnim kuhinjam, da prehrani gladan narod. Više je Francuz Arno i njegovi donatori dao za Kosovo nego ova vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.