Đilas (SSP) u Nišu: Predstojeći izbori u Srbiji su lakrdija, pravi izbori možda dogodine

Ostavite komentar


  1. Ne brinem ja za vas gospodine Đilas. Uvek se među poslanicima može naći ko je spreman da proda veru za večeru a pošto Vi imate pare bolje da kupite poslanika nego da izlazite na izbore i da se brukate. Kladim se da ćete najdalje za tri meseci imati svoj poslanički klub u skupštini.

    1. Dragi gospodine, posto nas je Vucic spasao korone, Srbiju stalno vadi iz ekonomske krize, ne da ministre sa debelim kriminalnim dosijeima, nemojte vise da se trudite da ga promovisete. On je prosto jedinstveni slucaj na svetu da je i posle 8 godina apsolutne vlasti i dalje pod kompleksima opozicije. A za vas iz AVackog klana je neverovatno da cim nemate argumente odmah se hbatate za 619 milionavama znanih para. Sta mislite, koliko je vas gazda dobar od Bg na vodi?

      1. Jakowe, ajde nećemo o tih „regularnih“ 619 miliona, ajde malo o vezama Djilas-Dabović (2,5 kg. kokaina), Djilas i onaj njegov iz Kuršumlije uhvaćen sa 155 kg. marihuane, pa, Boško i „Tocilo“ (77 kg. heroina), Jeremić i njegov prvi čovek GO iz Lazarevca, koji je prodavao kokošku u kinder jajima, a Marinka i Novak Filipović, a evo i direktorku joj sad skembaše u Pančevu zbog kradje. I evo ih svi kod šmrkavca koji plače na „tri,četri, pozor, sad“…

        1. Buljiša službeni bot i sumlata koja ovde zanosi gazdi mu.a na požegi praveći dimnu zavesu da se ne raspravlja o nepočinstvima i pljački vlasti već izmišljenim stvarima u vezi ljudi koji ih kritikuju. Nadam se da ovaj odgovor buljiši nije prejak za administratora pošto ga brani ko da mu je iz redakcije ispao u poslednjih par dana…a buljiša bulazni li bulazni.

  2. Opozicija i jeste napravila lakrdiju od izbora, onog trebutka kada je taj isti Djilas lazno plakao i pozivao medije da sve to isprate.

  3. Na zalost nece skoro dobro biti ovom napacenom i izmanipulisanom narodu.

  4. Da si imao šta da kažeš rekao bi, a pošto nemaš jedino rešenje ti je da pozivaš narod da bojkotuje izbore.

  5. Kako radiš možda budeš spreman za neke redovne izbore za 8 do 12 godina?

  6. Jedini dobar posao koji je Đilas uradio je taj da je uništio opoziciju.

  7. Ti i ostala takozvana opozicija ste lakrdije i to ste pokusali da uradite i od ove zemlje

  8. Po čemu su izbori neispravni? Po tome što Jeremić i kompanija nemaju plan niti ideju, a ni ljude koji hoće da rade? Hoćete da pobedu dobijete na poklon, e pa, pobeda se zaslužuje vrednim radom, a ne pljuvanjem tuđeg rada!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.