Đilas: Svakoj stranci Srbija mora da bude na prvom mestu, ne da se vodi interesima drugih zemalja

Ostavite komentar


  1. SRBIJA I JESTE NA PRVOM MESTU ALI ZA ČERUPANJE DO SADA JOJ NITI JEDNA STRANKA NIJE NAPRAVILA SUFICIT SAMO DEFICIT I DUGOVE ZA KOJE OBIČNI GRAĐANI NEZNAJU KOLIKO TREBA DA PLAĆAJU,.MLADI LJUDI POLAKO ODLAZE STARI UMIRU A DUGOVE ĆE VEROVATNO POLITIČARI DA VRAĆAJU POŠTO ONI KOJI OSTANU U SRBIJI BIĆE SAMO ONI POLITIČARI..

  2. Opredelite se za zapadni predlog rešavanja kosovskog pitanja. Prestanite se baviti Vučićem- posvetite se radu na terenu i konkretnim idejama.

  3. Na znaš ti ništa Dragane, kao po običaju. U Srbiji ne prave ekstra profite kineske kompanije već srpski podizvodjači koji izvode te projekte. Ali, na zapadu je popularno biti protiv Kine pa, što veliš, da i ti staneš u odbranu zapadne civilizacije ne bi li te oni podržali u nastojanju da postaneš „Kalif umesto Kalifa“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.