Đilas: Veselinovića ne pravdam pred onima koji šire govor mržnje

Ostavite komentar


  1. Ima li bolje i jace podrskeoliku zivota Veselinovic, te ,,afekat, te se izvinio, te obrisao tekst,, od izlaska iz sale i odbijanja ucesca u raspravi o njegovom ogavnom Fb postu, bojim se da ne….. Toliko o toj temi.

  2. Sada je već potpuno jasno da u Srbiji reč opozicija treba da se stavi među znake navoda. Ne postoji dovoljno oštra reč da opiše rezonovanje Dragana Đilasa povodom sramnog nastupa SZS-ovca Veselinovića.

    Mučan je svaki pogled na Anu Brnabić, ali ne zbog njenog ličnog života; radi se o pretužnoj ulozi koju ta mlada žena ima u vladi. I za to je ona sama kriva, jer je morala znati da će biti fikus, a opet je ušla u kolo sa Predsednikom. Svejedno, ničim nije zaslužila Veselinovićeve prostačke izlive, brutalnost misli koja je pretočena u reči i objavljena za ceo svet da vidi. I kako je Veselinović sankcionisan? Zamoljen da ode iz stranke… dobio poruku da je obrukao stranku… oduzeta mu funkcija… zvanično, pred celim svetom – kao što je bila njegova krvnička pretnja – oteran iz stranke, uz javno izvinjenje Đilasa? Ništa od svega ovoga! Đilas će lepo nastaviti da sarađuje sa ženomrscem, izvinjenje je usledilo u četiri oka, g-đica Brnabić će možda da oprosti (a i šta Đilasa briga ako ne oprosti), ali (izvinjavam se zbog težine reči) svinjarija uglednog člana stranke uvek će ostati. Da ne pominjem da će Veselinović biti uzet u zaštitu jer su, kao, SNS-ovci još gori!? Gde li je Đilasu pamet…

    I sad Savez za Srbiju očekuje respekt u narodu? I misli da ima ozbiljne šanse za dvocifren procenat glasova? Već je grljenje sa Dverima blam, ali ovo sad je definitivno politička smrt posrnulog političara (da se ne lažemo, SZS jeste samo Đilas). Gorko je saznanje da ljudi stvarno nemaju za koga da glasaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.