Đilas: Vučić je kukavica, peti put izbegava suđenje

Ostavite komentar


        1. Odgovorite, vi botovi, zasto vam se sef ne pojavljuje na sudu. To je gradjanska obaveza koju bi i sefovi trebalo da ispunjavaju.

  1. Bitno da si ti junak jer ne dozvoljavaš sposobnijim i mlađim da se bave politikom a tek si se junačio kada si rušio jednu veliku stranku.

    1. Da, postoje razlozi. Više njih. Na primer:
      1) on je kukavica koja se boji da će se osramotiti
      2) zna da je priča o 619 miliona gola laž i zna da bi bio brzo uhvaćen u laži
      3) ne ume da odgovara na nenameštena pitanja
      4) zna da je inferioran i nedorastao svakom ravnopravnom duelu gde ne bi mogao da arlauče pred preplašenim pudlicama kao na Pinku

      1. Zar ti nije porazno da tako infantilan, lik koji samo laze,koji ne ume odgovoriti na jedno prosto pitanje, šije vas elitu sa 60% sprav vasih upitnih 3-5%.
        Pa to je onda za vas katastrofalna cinjenica!!
        Upao si sam u svoju kaljugu prijatelju. Treba malo IQ kada pises komentare.

        1. Slažem se da jeste porazno što jedan tako infantilan lik vlada državom i upravlja životima svih nas. I nas normalnih i vas botova.
          Ali postoji objašnjenje zašto je tako: zato što ste ga vi botovi napravili i zato što se drži na vlasti samo zahvaljujući vama što ga podržavate.
          A podržavate ga iz raznih razloga: neki zato što ste glupi, zaslepljeni i mozga sprženog državnom propagandom, a neki „samo“ zato što šte pokvareni i podržavate ga iz golog ličnog interesa.
          Ali pošto ste vi svi zajedno (nažalost) većina u ovoj nesrećnoj zemlji, vi pobeđujete. Zasad.
          I nemoj mi pričati o 60% podrške. Jer ja sa mojim slabim IQ ipak mogu da izračunam da 60% od manje od 50% izašlih na izbore znači stvarnu podršku od MANJE od 30%! I to je pravi podatak; Vučić ni u ludilu ne može da dobaci više od 30-35% UPISANIH birača. A kakve je sve muljavine radio na poslednjim „izborima“, mene čudi da je uzeo „samo“ 60%, na njegovom mestu ja bih lagano dobacio do bar 90%!

          1. Jel se ne zapitaš ponekad zašto elita koja bojkotuje izbore ne izlazi na iste! I ostavi se sad priče o fer i poštenim izborima, da ih nema, bla bla… Imate N1, mnoge portale, društvene mreže a bogami i botove na twitteru pa zadajte udarac „poštenom“ propagandom…

          2. Da i to sa njihovim brojanjem na glasanje je izaslo 47 ,8 % upisanih gradjana . . . sa oko 700 000 glasova opravdano odsutnih ( zbog smrti ) pa glasova gradjana B i H ( R S . ) pa kupljenih glasova ( 100 € ) pa ucenjenih egzistencijom ( “ cipel cug“ sa posla ) i naravno ucesce Velje Nevolje ( i ekipe ) za “ politicka ubedjivanja “ da se glasa za politicku stranku koja nepostoji “ Aleksandar Vucic za njihovu decu “ . . . u Prestonici je jos katastrofalnije svega ( po njihovom brojanju ) oko 30 % upisanih je izaslo na glasanje ( ne izbori jer nije bilo izbora ) . . . dakle . . . stranka $n$ je “ bojkotovala “ glasanje a sam “ nas Aca “ je tezak oko 20 % glasova sto mu i izaziva ceste nesanice . . .

    1. Drzavnicki posao je upravo Vucic i radio, nego kojom magijom Djilas juce stize u Trst. Mogu li obicni gradjani da stignu tamo?

  2. Ne verujem da je to razlog, trenutno ima nekoliko gorućih situacija koje su preče.

    1. Ma, ajde?!
      Izgleda da te situacije baš i nisu tako goruće kad je ipak našao vremena da uči i polaže ispite na Trenerskoj školi.
      Kako onda ne može da nađe sat ili dva za jedan duel s Đilasom na TV? A može da nađe i više od sat-dva kad treba da drži banku kod Marića ili na Pinku?

        1. I koliko si ispita dosad položila?
          Pretprošle godine nijedan, prošle godine nešto malo manje od toga, a ove godine još hvataš zalet?
          Uzgred, ispiti se polažu, a ne „završavaju“. I po tome vidim da si ih baš mnogo položila/završila.

  3. Mozete da zamislite situaciju u kojoj bi predsednik drzave Vucic obilazio sudove i rocista po tuzbama Đilasa, Obradovica i ko zna koga jos? Onda bi ga prozivali da ne radi svoj posao predsednika drzave. Uostalom, zato postoje advokati da zastupaju klijenta.

    1. Pa da, i opet bi isti ti Djilasovi mediji bas to sto si rekao napisali sto dolazi do sledeceg, ovo nema veze sa novinarstvom vec s onim da oni pisu sta im se naredi. Nije da nismo se nagledali vec unapred narucenih vesti sa dobro poznatom pozadinom i svrhom.

  4. Па ти си сам рекао да си се обогатио кад си дошао на власт. У чему је сад проблем?

  5. Znate da nije jednostavno da nam se “ nas Aca “ povlaci po sudovima . . . treba svaki put ( a cesto ga tuze jer voli da se zalece i lupeta ) pokrenuti 850 specijalaca da nam ga zastite ( od tabloidnih neprijatelja ) a prakticnije je obicno lekarsko uverenje i stvar je resena ( mada nam je “ nas Aca“ onako osetljivog zdravlja pa se jos nije ni “ pelcovao “ ili vakcinisao sa kineskim cjepivom ) . . . ali ce se “ pojaviti “ na iducem rocistu ( casna Acina rec ) . . .

  6. Toliko si postao opterećen Vučićem i njegovim uspehom da već sada počinješ ljudima da ideš na živce.

  7. Stvarno sam razočarana Đilasom.Slušam iz dana u dan jedno te isto i iskreno već mi muka.

  8. Ako je neko kukavica to si ti Đilase.Objasni poreklo svoje imovine i zašto si prebacio 5 milona evra u Švajcarsku?!

  9. Jedva čekam dan kada ćeš pred sudijom morati dokazati kako si stekao neobičnom brzinom toliko bogatstvo. Zašto preimenuješ svoje kompanije i menjaš rukovodioce?

  10. Zašto ti, Đilase ne preusmerišvenergiju koju gubiš nacsudovima, na rad sa narodom. Sve dok se ne maknete dalje od Beograda i proverenih krugova podrške, običan narod Vas neće videti nikako drugačije nego kao biznismena (da ne kažem tajkuna), koji nema vremena za njih.

  11. Rece to covek koji je hrabar na medije koje on placa da sire njegovu volju, samopromociju i linc neistomisljenika. E jadnice!

  12. Kako čoveče ne shvataš da nam nisi interesantan i da ti je vreme očigledno prošlo.

  13. Da tvoja priča ima težinu mogao bi da pređeš cenzus a pošto očigledno nema znači bledi sećanje na tebe.

  14. Nikakav ulični performans ti više ne može pomoći da se vratiš u žižu interesovanja.

  15. Tvoja patnja je za tebe teška a za nas nema značaj zato brate pali prošlo je tvoje vreme.

  16. To što se ne pojavljuje na sudjenjima apsolutno ne mora da znači kakva će presuda biti donešena.

  17. Sramoto od coveka, kukavice koji si prebio bivseg tasta od 70 godina zbog neplacene alimentacije. Malu decu si ostavio zbog kosarkasice bez dinara, maltretirao bivsu zenu sto rade samo kukavice!

  18. I Djilas je teretio Sinisu Malog da ima 24 stana u Bugarskoj, pa se to pokazalo neistinite, kleveta je coveka koji je odan predsedniku i niko ga nije tuzio iako nije bila Istina

  19. Kakvu bolju budućnost on moze da ponudi gradjani a? Budu nost gde cemo da gladuje o, gde ce sve biti papreno skupo, gde cemo da se bijemo za kilogram secera, gde cemo da budemo bez posla posto ce plate ici u njegov dzep? Sigurno mu je banka presudila od nakupljenog novca pa hoce da nakupi jos malo, tj.drpi.

  20. Kako Dragana Đilas nije sramota, da bilo šta kome zamera. Pa kako ne traži od Jadranke sa kojom se video nedavno u Trstu da se odazove Sudu- Drugo kako još nije našao za shodno da konačno objasni građanima kako se obogatio. To što je uvredio svest građana tako što je prao prozore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.