Đilas: Zašto Vučić Grenelu ne kaže da laže?

Ostavite komentar


    1. Sta ti zuto govno ima da pricas o Kosovu i.o postupcima naseg predsjednika , kada si ti i tvoji pajtasi vec dali Kosovo u cjelosti , i da nije Vucic vratio sve ponovo na sto Kosovo je vec bilo zavrsena stvar .

  1. Pa rekao mu je. Otvoreno je rekao i dokazao da ovaj laze i da je pokusao da obmane javnost.

  2. Na niske si ti grane Dragane pao kad moras da molis i places za gram paznje Amerikanaca. Zao mi te je.

  3. Predsednik se bavi veleizdajom, ništa novo, neviđeno u poslednjih 30 godina.
    Svi dosadašnji srpski predsednici bavili su se veleizdajom.

  4. Da li ću dočekati dan kada ćete svi vi biti samo ružna prošlost? Šta smo mi Bogu zgrešili da sve vas slušamo svakoga dana evo već punih 25 godina? Zar bilo ko od vas sa poltičke scene Srbije ima šta da kaže, a da je pri tome i pametno i korisno za srpski narod. Hajde da razjasnimo ovo: Ako Vučić laže, pozovite Grenela, recite mu šta Vučić kaže, recite mu da pozove Vučića i kaže mu da laže, a onda neka Vučić pozove Vas i kaže vam da mu je Grenel rekao, da ste mu vi rekli, da mi kaže da lažem, pa pozovite opet Grenela i ošpet mu recite da…Pa koga ovo interesuje…

  5. Da je ovo pitao neko ko se na bavi politikom ili ko je neuk, u redu, ovako to od Djilasa nisam ocekivao.

  6. Dokle ćeš više da lažeš lopurdo jedna? Ne vredi ti ništa, zakon o poreklu imovine ti kuca na vrata, a znaš onu našu izreku, „Da Bog da, da imaš pa nemaš. To je ono što tebe brine Al KaDjidone. Ni Al KaDjidon senior-Kapone nije pao zbog šverca, nego zbog onoga zbog čega ćeš i ti, Don-Djidone.

    1. Buljiša mahniti buljiša…vrhovnik ti je veleizdajnik i to ne može sakriti ni hiljadu botova poput tebe bednog.

    2. Bravo postovani Ljubisa ! Samo nisi objasnio sta to Djilas laze . Ja dva puta procitah i vidim da on pita zasto Vucic ne kaze Grenelu da laze ? Znaci , ispada da Djilas laze , sto pita Vucica , zasto ne kaze Grenelu da laze ! Zakukuljeno ? Je l’ da ?

      1. A Đilas bi to Grenelu reakoa? Razmislite malo: ko je Grenel, u kakvoj poziciji je Srbija, šta je diplomatski rečnik, šta je pristojnost… Ma džaba je Đilasu i vama pričati!

    3. Ima li neka optužnica za krađui kriminal koji je Đilas napravio a da ti znaš da postoji i da je objavljena?

  7. Sa strane istorije, bivša vlast je dovela Srbiju u ovu situaciju i sada vruć krompir dajete drugom da ga vadi iz vatre.I onda sebi ovaj gospodin daje za pravo da nešto komentariše.

  8. Na stranu veleizdaja, sloboda medija, diktatura, sposobnost-nesposobnost ali mene neverovatno iritira nastup srpskih politicara, nastup sa pozicije totalne nadmoci, sa ogromnim nipodostavanjem drugih.

    Vucicev stav nadmocnosti, opsteg sveznanja i totalne irelevantnosti drugih je eskalirao od kad je dosao na vlast, svakim danom njegove vladavine on postaje jos nedodirljiviji u njegovim ocima i nastupima. No, ono sto mene fascinira je Djilasov stav, OK, poznato mi je dok je bio gradonacelnik (imao sam na zalost kontakte sa njim ui tom periodu) a jos ranije dok je bio student prorektor njegov stav nadmocnosti nad ostalima, velicine koja iz njegovog ega naprosto izbija. Sad dok je vodja jedne opozicione stranke sa stavom neverovatne familijarnosti i nipodostavanja on se u prvom licu jednine obraca Vucicu i ostalima sa kojima ima politicki dijalog. Naprosto iz njega izbija doza bahatosti koja jasno pokazuje da taj covek vidi sve ostale ispod sebe, potpuno identicno Vucicu ali opet sa manjkom osnovnog vaspitanja u obracanju ka ljudima. Ego kome moc proistekla iz kapitala koji lezi iza njega ili los savet marketinskih strucnjaka koji mu obradjuju javne nastupe?

    Pricao sam sa par ljudi iz Srbije o tom mom zapazanju Djilasovih nastupa i samo jedan se nije slozio sa tim, jedan koji je u njegovoj stranci. Njegova mantra je „samo da srusimo Vucica“, na pitanje „ko, kako i sta posle“ odgovara da nije vazno, vazno je samo da ga srusimo. Sine, prespavao si 5-ti i 6-ti (koji jos nije dosao) oktobar pa ces opet da ponavljas lekciju?

  9. Već 30 godina ista priča . Oni koji su izgubili vlast pljuju po onima koji su na vlasti , i tako u krug . Iskreno , jedva čekam da nedelja dodje

  10. Zašto,
    Zato što političar mora da priča diplomatskim jezikom, da bi sačuvao ugled svoje države. Za vreme mira pričaš tako ali kad bi bio rat (nedaj bože) onda neprijatelju kažeš i najgore reči.
    Zašto tebi Dragane kaže da si lažov, pa ti si neprijatelj najgore vrste naše države.
    Živela Srbija

  11. Sta ti zuto govno ima da pricas o Kosovu i.o postupcima naseg predsjednika , kada si ti i tvoji pajtasi vec dali Kosovo u cjelosti , i da nije Vucic vratio sve ponovo na sto Kosovo je vec bilo zavrsena stvar .

    1. Koliko primitivizma i prostakluka u porukama. Ali to smo naučili od ovih na vlasti. Sve moj do mojega.

  12. Javnih klozeza. I to bi on upropastio ali ne bi bila neka šteta, neko bi posle morao da napravi nove

  13. Daj bre covece bavi se politikom i programom sta ces da nam ponudis kao napredak i to da sprovedes…bar nama koji te sledimo uli poverenje nemoj da se femlas sa ko je kome sta rekao ili nije rakao

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.