Đilasovim savezom prvi predsedava Željko Veselinović

Ostavite komentar


  1. A zasto bi se Djilas krio iza nekakvog saveza? Ako je cist pred svetom… On na svaki nacin pokusava da se domogne vlasti i naravno para.

  2. Djilas i Jeremic ponovo zajedno. Hhahahahhahahha kakav je to cirkus ponovo na pomolu?

  3. Neka je sa srecom.Sve oci normalne Srbije su uperene u Vas.Nije lose sto je jedan predsednik sindikata prvi predsedavajuci da se pokaze narodu da ima i drugacijih sindikalaca od onog Orbovica rentijera.

    1. Za orbovića se slažem, ali ako će Veselinović da bilo kome bude uzorr onda smo pukli skroz.. pa on gleda samo svoj interes, bio je Savetnik u vojvođanskoj vladi zato što je podržavao DS…zato mu je sindikat tako monoran i nebitan a gospoda političari su glupi kao noć jer sa njim samo gube jer nijedan član drugih sindikata koji su ogromna većina neće da glasaju za njih samo zbog prodanog Veselinovića!!!

  4. Eto zašto narod ne izlazi na izbore ili ne glasa za opoziciju…da jedan Veselinović bude u tom savezu, pa da li Đilas zna ko je on uopšte… neka dođe do Smedereva odakle je da se malo raspita…Veselinović je dno dna i kao čovek i kao sindikalac ako tako može da se uopšte nazove…posle se čude zašto Vučić vlada… nikad nisam glasao za njega ali sada ću sigurno!!!

  5. Opozicija nema strucnog kadra u savezu niti ima adekvatnih i ozbiljnih politicara koji nisu napravili stetu drzavi.

  6. a sta kao napravili savez, do kad li ce da im traje… mozda do kraja dana…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.