Đorđević: Nisam razmišljao o predsedničkoj kandidaturi

Opozicioni aktivista u opširnom razgovoru za portal KoSSev

Ostavite komentar


  1. Predsednički kandidat treba da bude dr Slobodan Prvanović, naučni savetnik Instituta za fiziku. Racionalan je, rodoljubiv, nepotkupljiv, ne blebeće i ne laže, svaku reč meri. A i Srbiji je potreban neko čiji su koreni u gudurama Srbije, a ne izbeglice iz raznih čipuljica.

  2. Mladjana Djordjevica znam kao čoveka koji deceniju unazad organizuje kamp prijateljstva na Tari, gde dolaze ratna siročad i siromašna deca iz celog regiona. U tih nekoliko nedelja, oni tamo uče srpsku istoriju, srpsku književnost, muziku, takmiče se u sportu, organizuju pozorišne predstave. Nema traga ničemu što je nacionalističko ili militantno. Baš te godine kada sam bio na Tari, gost je bio američki ambasador, a potom i Novak Djokovic.
    Ne pričam o politici i to mi nije namera, ali za ovu vrstu humanitarnog i patriotskog rada, svaka čast Mladji Djordjevicu.

  3. Ljudi…stranke vode ili makar njima formalno rukovode ljudi koje bira clanstvo…Muka je sto je 5-6 prvih esalona DS unutar 30 godina,s brojnih razloga van stranke,pasivno ili realno i vremenom pregazeno,razocarano a po Srbiji tek pasivno usled ogromne centralizacije stranke..I sad od to tanke ponude..ispilise Balse,Jerkov..Vuckovic..Kena ..itd..koji realno jesu 10 ti red …Njihov zeman dodje..al stranka i pored silnih obstrukcija..napada..miniranja..oostaje..zivi..ima puno glasaca..potencijal i izvesno je broj 1 u opozociji..trajna vrednost..Bice muke da se reujedini..ojaca..i kroz vreme opet zadobije poverenje naroda..do pozicije vlasti..ali bice..Dileme nema..ide ka tome

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.