Đorđević: Vučić nije tako dobro primljen u Rusiji kao što tvrdi

Predsednik udruženja Oslobođenje koje se nalazi u Moskvi za Danas komentariše susret srpskog i ruskog predsednika

Ostavite komentar


  1. ko zna sto je Vucic obecavao samo da ga primo Putin,I da ima selfie foto da se hvala u srbije,I svijetu

  2. Zar ste zaboravili usporedbu vučića sa spolovilom glumice Šeron Stoun? Nije se Vučko dobro proveo u Rusiji juče.

  3. Gospodin kome ste se obratili nema nikakvu važniju ulogu u Srbiji. Ali ovaj mutirani radikal za koga botujete, ima i te kako. I uglavnom naopako radi po Srbiju.

  4. Mada ne gotovim ovog gospodina ipak moram priznati da je ovoga puta sve u pravu.
    Bar tako mi isto prenose i moji prijatelji iz Rusije.

  5. Kakvo podanicko ponasanje Vucuca a tek onog Vulina koji gleda u Putina kao u neko bozanstvo

  6. Odlučite se već jednom, je li AV rusofil ili Nato. Voleo bih, ali nikada neću saznati šta bi DĐ postigao kod Putina i da li bi ikada doša kod njega.

  7. Kada vec znate kako Vucic radi za Nato kakvo je vase saznanje o Miloradu Dodiku i njega je Putin primao,a Dodik je upravo dosao na tenkovima Natoa. Sve mi se cini da ste Djordjevicu i Vi i Dodik vise za Nato nego Vucic.

  8. Ako je Vucic zaista lazni rusofil to bi bila jedna od retkih dobrih vesti vezana za njegovo ime… Nadajmo se da je to onaj jedan izuzetak koji potvrdjuje sva problematicna pravila koja o predsedniku Srbije vec odavno znamo.

  9. Pa ja ceo dan cekam da procitam neku „mudrost“,i evo je.Gospodin ima veoma lepo misljenje o sebi,ali na zalost pogresno!

  10. Gledaj sliku Putina Sa profila I vdis da je to dubler,kaskader,
    nije pravi,I Jos jedno ONI se prilikom susreta grle…to nikad nije bilo…rus mu samo pruzl ruku blago savijenu u laktu I rukuju se cvrsto na rastojanju…nikad nije bilo preterane srdacnisti…sa dublerom to moze…

  11. Sad kad citam ove izjave nesto neznam jeli bio Đorđevic kod Putina ili Vucic. Da je Vucic pretjero sa svojim ponasanjem i hvaljenjem se slazem ali budimo pošteno i reči sta je istina on se je sa Putinom sasto 19x i sad on nije dobro primljen u Rusiji. Pa ako bi bilo tako onda ni cijena gasa nebi bila taka kakva je sada. Dami je dozivjeti da barem jedan politicar bude pošten i ako je neko nesto dobro uredijo pa nema veze dali je opozicija ili vlast dali je bijel ili crn treba priznati i reci istinu. Moje mišljenje je da je ovakva cijena gasa za Srbiju veliki uspjeh a kakva je pozadina svega toga u to ne ulazim jer neznam.

  12. Što ti ili tvoje gazde ne idete po svetu da se reklamirate za izbore i sa tog belog sveta ne donesete GAS,VAKCINE,OrUŽJE,MILIONE za izgradnju puteva,bolnica,podizanje plata i penzija,davanje narodu kakvu takvu pomoć,već idete da pljujete i blatite Srbiju,a njen narod nazivate mafijašima,što ste ustvari vi

  13. Zvali su da se ide. Bilo je tako. Organizovan prevoz… super zurka. Korona izvol’te. Jedino nas gospod Bog moze spasiti ali prvo sami sebe da spasimo pa onda sve ostalo. U medjuvremenu, trpi i cuti. Jer na to smo navikli i bolje ne znamo…

  14. Pa onaj razgovor sa Putinom koji sve govori nije vodio Vučić nego Djordjevic.Verujte Djordjevicu a ne svojim očima i ušima.

  15. Ako je sve tako, onda je Vučić genije. Po tome Tito mu ne bi mogao biti ni šegrt. Stvarno mi nije jasno da li je g.Dorđević ovim tekstom hteo da pohvali Vučića, ili da ga kudi. Meni se čini ovo prvo.

  16. Otkrij mi tajnu kako da saznam sta su Lavrov i Vucic pricali a za Putina nemoj to svi znaju

  17. Kako jadni pojedini komentari! Nije vam više muka od samih sebe?! Čuj, Vučić nije tako dobro primljen u Rusiji…Važno je da su Đilas i kamarila oko njega, a vaš sagovornik je jedan od njih, jako dobro primljeni i u Rusiji i u Americi i u EU…Naročito kad idu na klanjanje, tužikajući političke protivnike i pljujući sopstvenu zemlju! Jadni vi, odnarođeni, puni mržnje i gneva…Kako ovakvi političari kao Mlađan Đ.i njegov kum, tako i „komentatori“ na društvenim mrežama…

  18. G.Đorđeviću, kakav zadatak vi imate u Rusiji? Sve i da je tako, šta imate vi sa tim. Kakav vam je cilj?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.