Đorđo Žujović: Vlast se uplašila jer je se građani više ne boje

Član Liberalno-demokratske partije, za Danas

Ostavite komentar


  1. Neka se plase i treba da se plase i boje, polako dolazi sve na naplatu.

    1. Zasto da se plasi narod pa on ga glasao. Za njegovo vreme Blace je jace od Oksforda a Leposavic od Kembridza. On je ostvario zivotni san prosecnog Srbina -uvecao je broj dousnika za 238 procenata. Na svim kljucnim mestima su doktori nauka . Evo Gebels ministar za silu i ordiju doktoriro , finansija doktor Guvernerka doktor i to kakav -sa mojim sinovcom zavrsila ko najbolja u Pristini pa magistratura u Blacu pa doktorat. ,u Megatrendu.Sinovac drzo pecenjeru i vlast proceni da im treba i on zavrsi fakultet znao sve ode u ponedeljak vrati se u cetvrtak diplomiro i ode u Blace i doktorira al dve nedelje malo sriko dok cita ali to popravi i evo ga sad .Vlast oseca ko vredi i odmah u vuce u kolo da radi za drzavu i partiju.Sinovac imao ar zemlje pod noktima klao prasice i jagnjice , vozio Ladu specijal a garderoba ko sa izlozbe pasa.Sinovac sad kad prodje kroz Lazarevac u Audiju mirise put ide kod pedikira ima i zene koje drzi na 3 meseca i kad treba da zanovi ugovor…. vlast menja ljude na bolje

  2. Srbija prima, skoluje, leci i obezbedjuje egzistenciju svima koji dodju pa tako i ovakvima kao Djordjo ali ipak ne valja.
    To samo pokazuje velicinu i sirinu srpskog naroda koji je uvek, bez obzira na svoju stetu, svima pruzao utociste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.